Τα μικρά γατάκια χάνονται τη νύχτα; Τα μικρά γατάκια χάνονται τη νύχτα;
Σύμφωνα με πληροφορίες της “ΦΩΝΗΣ”, ένα τραγικό γεγονός συνέβη στους χώρους αποθήκευσης ζωοτροφών, του τμήματος διαχείριση αδέσποτων ζώων, του δήμου Σαλαμίνας, όπου για κάποιο... Τα μικρά γατάκια χάνονται τη νύχτα;

Σύμφωνα με πληροφορίες της “ΦΩΝΗΣ”, ένα τραγικό γεγονός συνέβη στους χώρους αποθήκευσης ζωοτροφών, του τμήματος διαχείριση αδέσποτων ζώων, του δήμου Σαλαμίνας, όπου για κάποιο λόγο εγκλωβίστηκε ένα γατάκι . Παρά τις απέλπιδες φωνές του μικρού τετράποδου, το άτυχο ζώο κατέληξε , μαρτυρικά, εγκλωβισμένο. Η έντονη δυσοσμία ανάγκασε τους ιθύνοντες, να αναζητήσουν τι είχε συμβεί , βρέθηκε το σώμα του άτυχου μικρού ζώου και είναι άγνωστο τι απέγινε.

Και όλα αυτά στον χώρο ευθύνης της “φιλόζωης” Κας Νουφράκη.

Ο χώρος φύλαξης ζωοτροφών βρίσκεται σε τέτοιο σημείο, όπου καθημερινά περνά κόσμος καθώς και η ίδια η υπεύθυνη του τμήματος για να πάει στο γραφείο της.

Άραγε κανείς δεν άκουσε τα απεγνωσμένα νιαουρίσματα του εγκλωβισμένου άτυχου ζώου; Η κα Νουφράκη που θριαμβολογεί για την επιτυχία του Δήμου στην διαχείριση των αδέσποτων ζώων, δεν αντελήφθη ότι ένα γατάκι πέθαινε δίπλα στο γραφείο της; Όλοι αντιλαμβανόμαστε όμως ότι πολλά δεν αντιλαμβάνεται…”

Δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι το εν λόγω γατάκι, που “πλήρωσε” την πολιτική ανεπάρκεια της κας Νουφράκη, είναι αυτό της φωτογραφίας.

Θα θέλαμε να ακούσουμε πάντως τις απαντήσεις της για αυτό το συμβάν που λένε οι πληροφορίες μας.

error: Content is protected !!