Ανοιχτή σύσκεψη της ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ στα Αμπελάκια Ανοιχτή σύσκεψη της ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ στα Αμπελάκια
Ανοιχτή συγκέντρωση διοργάνωσε η ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Αμπελάκια, το Σάββατο 10 Ιουνίου.  Στην συγκέντρωση μίλησε η Διαμάντω Μανωλάκου,... Ανοιχτή σύσκεψη της ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ στα Αμπελάκια

Ανοιχτή συγκέντρωση διοργάνωσε η ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Αμπελάκια, το Σάββατο 10 Ιουνίου. 

Στην συγκέντρωση μίλησε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στη Β΄ Πειραιά, όπου ανέφερε: 

«Δίνουμε τη μάχη του ψηφοδελτίου να φτάσει σε κάθε σπίτι, όχι μόνο από τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε και μας έδωσε το ποσοστό που πήρε το ΚΚΕ στις εκλογές στις 21 Μάη -ειδικά σε εργατογειτονιες κάτι μας που δίνει χαρά και ελπίδα – αλλά και να τις αυξήσουμε, να τις κάνουμε δύναμη για τα συμφέροντα του λαού και των εργαζομένων». 

Στηλίτευσε τις κυνικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς, αλλά και τις δηλώσεις, πριν λίγα χρόνια, της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. 

Με αφορμή τα πρόσφατα τραγικά περιστατικά θανάτων, λόγω έλλειψης ασθενοφόρων, αναφέρθηκε και στη Σαλαμίνα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας. Η Διαμάντω Μανωλάκου τόνισε ότι «μόνο το ΚΚΕ μπορεί να κάνει 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση, αφού είναι το μόνο κόμμα που όλα αυτά τα χρόνια πήγε κόντρα στην πολιτική του κέρδους για τους λίγους, της λογικής κόστους – οφέλους, ήταν το μόνο Κόμμα που έδωσε αγώνες μέσα στην Βουλή και έξω από αυτήν». 

Είπε επίσης ότι «αυτό που καθορίζει την επόμενη μέρα των εκλογών, είναι το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και επειδή όλοι το ξέρουν, είναι «φούμαρα» τα περί αυξήσεων μισθών και αναγνώρισης τριετιών. Είναι ψέματα για να υποκλέψουν τις λαϊκές ψήφους. 

Για αυτό ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ζητάνε τώρα την ψήφο του λαού την ίδια στιγμή που στήριξαν την ΝΔ με τις ψήφους τους στο κοινοβούλιο σε όλα τα σημαντικά νομοσχέδια. Αποτελούν στήριγμα της αντιλαϊκής πολιτικής γιατί συμφωνούν στις στρατηγικές επιλογές του κεφαλαίου και της ΕΕ. 

Μοναδικός αντίπαλος από την σκοπιά των εργατικών λαϊκών συμφερόντων, πραγματική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, μπορεί να υπάρξει μόνο με το ΚΚΕ. Είναι το μοναδικό κόμμα που συγκρούεται με το σύστημα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, γιατί δεν έχει δεσμεύσεις από το σύστημα και τους μηχανισμούς του. Είναι η μοναδική αντισυστημική επιλογή».

error: Content is protected !!