ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Δυστυχώς, συνεχίζεται η ίδια τακτική, της “αόρατης”  αντιδημάρχου Παιδείας, κας Μπίλλια Ελένης από τα Δημοτικά Συμβούλια Σαλαμίνας. Δείχνει να μην έχει συναίσθηση της ευθύνης... ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Δυστυχώς, συνεχίζεται η ίδια τακτική, της “αόρατης”  αντιδημάρχου Παιδείας, κας Μπίλλια Ελένης από τα Δημοτικά Συμβούλια Σαλαμίνας. Δείχνει να μην έχει συναίσθηση της ευθύνης της στα τεράστια προβλήματα των σχολείων, καθώς ο ρόλος της συνεχίζει να είναι όχι απλά διακοσμητικός αλλά και η αφωνία της στα σοβαρά αυτά προβλήματα, καθώς ούτε έχει απαντήσει έστω γραπτώς, είναι πραγματικά προσβλητική απέναντι στις ευθύνες της και στους δημότες, όπου θα έπρεπε να “υπηρετεί” δια ζώσης και όχι όχι εκ του μακρόθεν. Εμείς περιμένουμε την κα Μπίλλια, να.. μας τιμήσει με την παρουσία της στα Δημοτικά Συμβούλια, να μπορέσουμε να την ρωτήσουμε για τα προβλήματα των σχολείων. Ενημερώστε μας κα Μπίλλια. Τα σχολεία ενώ έκλεισαν, εσείς γιατί παραμένετε άφαντη από το Δημοτικό Συμβούλιο;

Ελπίζουμε να μην έχετε ξεκινήσει τις… καλοκαιρινές σας διακοπές και συνεχίσετε να απουσιάζετε. Αντιλαμβάνεστε ότι κάποτε θα πρέπει να εργαστείτε, γι’ αυτά τα άμοιρα σχολεία του νησιού μας, όπου τα έχετε βάλει στον… αυτόματο πιλότο.

Η άφαντη αντιδήμαρχος, αγρόν ηγόρασε.


Αραβανή Υβόνη

Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας 

error: Content is protected !!