Βασίλης Αλαϊσκας: Κύριε Δήμαρχε βγάλτε το πόρισμα στην δημοσιότητα Βασίλης Αλαϊσκας: Κύριε Δήμαρχε βγάλτε το πόρισμα στην δημοσιότητα
Ένα ΠΟΡΙΣΜΑ ήταν αρκετό για τον κύριο Δήμαρχο να στραφεί προς συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους και σε όσους πολίτες του κάνουν αντιπολίτευση !!! Κύριε Δήμαρχε... Βασίλης Αλαϊσκας: Κύριε Δήμαρχε βγάλτε το πόρισμα στην δημοσιότητα

Ένα ΠΟΡΙΣΜΑ ήταν αρκετό για τον κύριο Δήμαρχο να στραφεί προς συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους και σε όσους πολίτες του κάνουν αντιπολίτευση !!!

Κύριε Δήμαρχε βγάλτε το πόρισμα στην δημοσιότητα !!!

Κύριε Δήμαρχε , η άποψη του πραγματογνώμονα δεν είναι δικαστική απόφαση !!!

Το όποιο πόρισμα μαζί με την ογκώδη δικογραφία ,αποτελούν στοιχεία ελέγχου για τα αίτια της πυρκαγιάς και την αποκλειστική ευθύνη των αποφάσεων την έχουν οι εισαγγελικές αρχές και όχι ο πραγματογνώμονας!!!

Εμείς κάναμε μηνυτήρια αναφορά να προστατεύσουμε τους πολίτες της πόλης μας από την υγειονομική βόμβα , κάτι που έπρεπε να το είχατε κάνει εσείς!!!ΕΜΕΙΣ σας ελέγχουμε , για τα εξής :

Αφού γνωρίζατε καθ’ομολογίαν σας το ‘’ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ’’ έγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας στις 19/1/21 που σας έλεγε ότι: Όπως γνωρίζετε οποιαδήποτε διακοπή στην συντήρηση των αντλιοστασίων θα προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στο δίκτυο καθώς θα διακοπεί η απρόσκοπτη παροχή των λυμάτων στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ , ενώ παράλληλα ο Δήμος θα κινδυνέψει να καταστραφούν αντλίες και Η/Μ εξοπλισμός ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ευρώ

1) Γιατί κύριε δήμαρχε δεν φροντίσατε την συνέχιση των συμβάσεων , ώστε στην προκειμένη περίπτωση ο εργολάβος θα είχε την πλήρη ευθύνη αποκατάστασης του αντλιοστασίου;;;2)Γιατί δεν ολοκληρώσατε τον διαγωνισμό ανάδειξης συντηρητή τον Ιούλιο του 2022;;;

ΥΓ1 Σύντροφε εξ αίματος , δεν μου πόνεσε το στομάχι , δεν με έπιασε καμία ίωση , έφυγα από το συμβούλιο διότι είχατε το πόρισμα τρεις ημέρες στα χέρια σας και δεν μας το στείλατε όπως κάνετε στα αλλά θέματα !!! Το κρατήσατε κρυφό !!! ΓΙΑΤΙΙΙΙ!!!

ΥΓ2 σύντροφε εξ αίματος , ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΑΪ́ΣΚΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ουδέποτε συμμετείχε σε συνεδριάσεις αντιδημοκρατικού χαρακτήρα !!!

Δεν μετείχα ως κομπάρσος ή πρωταγωνιστής σε κανένα πολιτικό θέατρο ‘’ΣΚΙΩΝ’’ !!!Η συμμετοχή μου στα κοινά είχε και έχει να κάνει με την προσφορά και όχι για βιοποριστικούς λόγους !!!

Βασίλης Αλαϊσκας

Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!