Ισιδώρα Νάννου: 5η μέρα σήμερα και πόρισμα γιοκ από τον κ.Παναγόπουλο. Ισιδώρα Νάννου: 5η μέρα σήμερα και πόρισμα γιοκ από τον κ.Παναγόπουλο.
Ο Δήμαρχος αντί να δώσει, ως οφείλει, στη δημοσιότητα το πόρισμα του πραγματογνώμονα της Π/Υ για τα αίτια της πυρκαγιάς, γέμισε απ΄ακρου εις άκρον... Ισιδώρα Νάννου: 5η μέρα σήμερα και πόρισμα γιοκ από τον κ.Παναγόπουλο.

Ο Δήμαρχος αντί να δώσει, ως οφείλει, στη δημοσιότητα το πόρισμα του πραγματογνώμονα της Π/Υ για τα αίτια της πυρκαγιάς, γέμισε απ΄ακρου εις άκρον όλο το νησί με φεϊγ βολάν την ίδια δήλωση που είχε αναρτήσει σε πρότερο χρόνο στα ηλεκτρονικά Μ.Ε. και φέρει τον πηχυαίο ψευδεπίγραφο τίτλο « ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ».

Καταλαβαίνω την ανάγκη που έχει να ξεφορτωθεί το βαρύ φορτίο της ευθύνης που κουβαλάει στους ώμους του και της ενοχής που τον ταλανίζει, πλην όμως οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι αθέμιτοι και ανήθικοι, προκαλώντας όχι μόνο περιβαλλοντική αλλά και εγκεφαλική ρύπανση με τις αρλούμπες του.

Ο κόσμος όμως δεν τρώει σανό για να ξεγελαστεί με τα ψέματα και την υποκρισία του.

Τα βοθρολύματα κ.Παναγόπουλε δεν ξεπλένονται με κοπτοραπτική, ούτε οι ευθύνες αποσείονται με συκοφαντίες, παραληρήματα, τραμπουκισμούς, εκφοβισμούς και ύβρεις που είχες το θράσος εν απουσία μου να εκτοξεύσεις στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, σε μια υποκριτική και απέλπιδα προσπάθεια να εμφανιστείς ως θύμα μετακυλώντας την ευθύνη της καταστροφής του αντλιοστασίου στην αντιπολίτευση και τους κατά φαντασία σου εμπρηστές.

Δεν είσαι εσύ κ.Παναγόπουλε το θύμα. Το θύμα είμαστε όλοι εμείς οι κάτοικοι του Κέντρου που αναπνέαμε τη μπόχα, τη βρώμα και τη δυσωδία εξαιτίας των δικών σου συνειδητών πράξεων και παραλήψεων και ενώ ήταν σε γνώση σου η έγγραφη προειδοποίηση της αρμόδιας Τεχνικής Υπηρεσίας που έλεγε ότι σε περίπτωση μη ανανέωσης της σύμβασης συντήρησης θα επέλθει καταστροφή του αντλιοστασίου με όλες τις υγειονομικές και οικονομικές συνέπειες, όπως και έγινε. Πραγματικά είναι μια σοκαριστική μοιραία πρόβλεψη που δυστυχώς επαληθεύτηκε, και επαληθεύτηκε γιατί το επέτρεψε ο κ.Παναγόπουλος γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τόσο την πρόβλεψη όσο και τη μελέτη της Τ.Υ. για την σύναψη νέας σύμβασης που ποτέ δεν έγινε αφήνοντας το αντλιοστάσιο στο έλεος του Θεού μέχρι που πήρε φωτιά.

Και ανεξάρτητα αν η φωτιά εκδηλώθηκε λόγω ελλιπούς συντήρησης ή από πυρομανή-εμπρηστή που πέρασε μέσα από την κλειδαρότρυπα μη αφήνοντας ίχνη παραβίασης, ένα είναι σίγουρο ότι αν είχε συναφθεί η ετήσια συνήθης σύμβαση που αδιαλείπτως συνάπτεται από το 2017, δεν θα είχαμε υποστεί όλη αυτή την υγειονομική, περιβαλλοντική και οικονομική επιβάρυνση. Ο λόγος που δεν προέβει στη σύναψη της νέας σύμβασης τον Δεκέμβριο του 2021 έχει ειπωθεί πολλές φορές από την αντιπολίτευση, αλλά ποτέ από το Δήμαρχο ο οποίος μέχρι και σήμερα κρατάει σιγήν ιχθύος.

Η κόσμια κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση για τα πεπραγμένα του Δημάρχου, εκείνος την εκλαμβάνει ως πόλεμο λάσπης και μας κατηγορεί κι από πάνω. Ντροπή του !!. Αλήθεια τι έχει να πει για την περίπτωση της προβοκάτσιας που ανέφερε το μέλος της αντιπολίτευσης κ. Μπάγιος;

Τέλος, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει δημόσια δηλώσει ότι το Πόρισμα είναι στα χέρια του και δεν είναι κρυφό, συνεπώς ο καθένας μας δικαιούται να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του.

Το γεγονός ότι για 5η μέρα ο κ.Παναγόπουλος αρνείται να το δημοσιεύσει, εύλογα κανείς συμπεραίνει ότι κάτι κρύβει, κάτι που αν αποκαλυφθεί ίσως θα πρέπει να βρει τρύπα να κρυφτεί.

Ες αύριον τα σπουδαία.

Ισιδώρα Παπαθανασίου-Νάννου

τ.Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δημοτική Σύμβουλος

error: Content is protected !!