Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Έπρεπε να αναδείξουμε εμείς το θέμα, για να αρχίσει τα πασαλείμματα ο κ. Παναγόπουλος στα σχολεία. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Έπρεπε να αναδείξουμε εμείς το θέμα, για να αρχίσει τα πασαλείμματα ο κ. Παναγόπουλος στα σχολεία.
Εδώ και καιρό έχουμε αναδείξει το τεράστιο θέμα των κτιριακών υποδομών των σχολείων . Η απένταξη των 1ου και 2ου ΓΕΛ Σαλαμίνας από το... Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Έπρεπε να αναδείξουμε εμείς το θέμα, για να αρχίσει τα πασαλείμματα ο κ. Παναγόπουλος στα σχολεία.

Εδώ και καιρό έχουμε αναδείξει το τεράστιο θέμα των κτιριακών υποδομών των σχολείων .

Η απένταξη των 1ου και 2ου ΓΕΛ Σαλαμίνας από το πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης του ΠΕΠ Αττικής, ανέδειξε με το χειρότερο τρόπο όχι μόνο την ανικανότητα τους να εξασφαλίσουν χρήματα για τα σχολεία αλλά και την εγκατάλειψη των σχολείων στην τύχη τους.

📍Οι τουαλέτες των σχολείων μας είναι πραγματικά υγειονομικές βόμβες!

📍Τα περισσότερα κτίρια εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των μαθητών μας!

📍Έχουμε επισκεφτεί σχολεία, έχουμε μιλήσει με τους εκπαιδευτικούς αλλά και με συλλόγους γονέων, και πραγματικά η κατάσταση είναι τριτοκοσμική!

Σας επισυνάπτω μια απόφαση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για έκτακτη επιχορήγηση επιδιόρθωσης ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ τουαλέτας σε σχολείο ενόψει εκλογών.

Έπρεπε να περάσουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια και να έρθουν οι εκλογές, ή καλύτερα να αναδείξουμε εμείς το θέμα, για να αρχίσει τα πασαλείμματα ο κ. Παναγόπουλος στα σχολεία.

Χωρίς μελέτες, χωρίς προϋπολογισμούς, χωρίς αλλαγές υδραυλικών, αποχετεύσεων, μονωτικών εργασιών, αλλαγή κουφωμάτων, καυστήρων κτλ. Κουρτίνες, μπογιατίσματα, κανένα πλακάκι και όλα αυτά προεκλογικά!

Θερμή παράκληση στους δημότες του νησιού μας, στις ερχόμενες εκλογές να προσέξουν με ιδιαίτερη προσοχή όλους τους χώρους των σχολείων και να βγάλουν και εκείνοι τα συμπεράσματα του για το «δεύτερο σπίτι» των παιδιών μας, τα σχολεία.

Προσκαλώ λοιπόν τον κ. Παναγοπουλο να επισκεφτούμε μαζί (όπως συνηθίζαμε τότε που ενδιαφερόμουν πραγματικά για το νησί μας, όπως με το έργο του ηλεκτροφωτισμού της Λεωφ.Αιαντείου, το έργο αναβάθμισης των Αθλητικών χώρων κ.α) τα σχολεία και τις τουαλέτες τους, αφού πρώτα περπατήσουμε στους δρόμους που τρέχουν βοθρολύματα, όπως τα λέμε όσοι έχουμε όραση και όσφρηση και γάργαρο νεράκι, όπως λένε ο Δήμαρχος και οι άνθρωποι του….

Εσείς που όταν σας προειδοποιούσαμε για το κίνδυνο απένταξης της πρότασης ενεργειακής αναβάθμισης των 1ου και 2ου ΓΕΛ προσκαλούσατε έκτακτα ΔΣ για να υβρίζετε και να παραπλανάτε τους δημότες, τώρα κρύβεστε και δεν μας απαντάτε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των σχολείων!

error: Content is protected !!