Καταπέλτης η Νίνα Κασιμάτη για ανάρτηση φερόμενου ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Καταπέλτης η Νίνα Κασιμάτη για ανάρτηση φερόμενου ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Μια χθεσινή ανάρτηση αργά το βράδυ, στα όρια της συκοφαντίας, φερόμενου ως στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία στη συνέχεια αποσύρθηκε αφού όμως αναδημοσιεύθηκε από... Καταπέλτης η Νίνα Κασιμάτη για ανάρτηση φερόμενου ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Μια χθεσινή ανάρτηση αργά το βράδυ, στα όρια της συκοφαντίας, φερόμενου ως στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία στη συνέχεια αποσύρθηκε αφού όμως αναδημοσιεύθηκε από ιστοσελίδα του Πειραιά προκάλεσε τη δικαιολογημένη οργή της Νίνας Κασιμάτη που με δύο αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, για κάτι που φάνηκε στον κόσμο σαν κακοστημένη προβοκάτσια και προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδρασή του.

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε λέγοντας την αλήθεια για το φερόμενο ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως κάποιοι θέλησαν να το παρουσιάσουν, αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα τα εξής:

“Έχουμε τα προβλήματα των άλλων, έχουμε και τα δικά μας.

Υγ. Εννοείται ότι το αυτό το παρακμιακό και κακοποιητικό στοιχείο της Σαλαμίνας, ονόματι Χρήστος Θεοχάρης, δεν είναι «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά πράγματι είναι νέο μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και περιμένει τη διαγραφή του από την Κουμουνδούρου. Όσοι αρμόδιοι τοπικά τον ανέχονται να ασχημονεί δημόσια εναντίον μου, ακόμη και παραμονές των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιουνίου, και δεν αναλαμβάνουν τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την άμεση απομάκρυνσή του με κομματική διαδικασία και παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δεν βλάπτουν την Επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β’ Πειραιά, αλλά το ίδιο το κόμμα και την υπόληψη της Αριστεράς. Άλλωστε αυτό στη Σαλαμίνα αποδείχθηκε περίτρανα…”

για να συνεχίσει ακόμα σκληρότερα αργότερα απέναντι σε όσους “επιμένουν να «μικραίνουν» τη Β’ Πειραιά για να τη φέρουν στα δικά τους, μικρούλια, ηθικά και εκλογικά μέτρα.”

“Μηνύματα που λαμβάνω στο inbox ύστερα από την προβοκατόρικη και χυδαία επίθεση που δέχθηκα σήμερα από γνωστό παράρτημα εφήμερων κέντρων στη Β’ Πειραιά. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι επικοινωνείτε μαζί μου, καθώς και με τους συνεργάτες μου, εκφράζοντας την αγανάκτησή σας για τις ανηθικότητες με τις οποίες επιχειρούν να πλήξουν την πολιτική μου Τιμή. Φυσικά, ούτε να με αγγίξουν μπορούν ούτε να με στενοχωρήσουν. Μοναδική μου έγνοια ως Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι η ευρύτερη ζημιά που επιφέρεται από όσους, παρά τα εκλογικά αποτελέσματα-κόλαφος της 21ης Μαΐου, επιμένουν να «μικραίνουν» τη Β’ Πειραιά για να τη φέρουν στα δικά τους, μικρούλια, ηθικά και εκλογικά μέτρα.

Φαίνεται πως δεν έχουν μελετήσει τη Ραψωδία μ της Οδύσσειας και τι κεραυνός οργής χτύπησε το πλοίο του Οδυσσέα —όχι όμως τον Οδυσσέα— όταν οι σύντροφοί του αγνόησαν τις προειδοποιήσεις και έφαγαν τα βόδια του Ήλιου… «Οι Ανόητοι», όπως τους χαρακτηρίζει ο Όμηρος.”

error: Content is protected !!