Υβόνη Αραβανή: ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Υβόνη Αραβανή: ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Δεν ξέρω αν είμαστε ή πλησιάζουμε τον πάτο. Πρέπει όμως επειγόντως να κολυμπήσουμε προς την επιφάνεια. Πρόσφατο θλιβερό παράδειγμα, η διχαστική προπαγάνδα του δημάρχου.... Υβόνη Αραβανή: ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Δεν ξέρω αν είμαστε ή πλησιάζουμε τον πάτο. Πρέπει όμως επειγόντως να κολυμπήσουμε προς την επιφάνεια.

Πρόσφατο θλιβερό παράδειγμα, η διχαστική προπαγάνδα του δημάρχου. Χωρίς να απαντά, σε καίρια ερωτήματα , από υβριστής, πήρε προαγωγή κι έγινε ακραία διχαστικός και διαστρεβλωτής της πραγματικότητας, στοχοποιώντας ως εμπρηστές, όλους όσους αντιπολιτευονται και τολμούν να κάνουν κριτική.

Όσο εσείς επενδύετε, ως άλλος ολετήρας, με ατέρμονη εκφορά λόγου και μοναδικό σκοπό, την καθύβριση του πολιτικού αντιπάλου, κάποιοι άλλοι επιλέγουν να σπαταλούν τον χρόνο τους, επενδύοντας στο μέλλον.

Κρατώντας τον πήχη ψηλά, σχεδιάζουν το αύριο αυτού του τόπου. Κρατώντας το πολιτιστικό ανάστημα με ηθικές αξίες και προτεραιότητα τον ενωτικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει ο πρώτος πολίτης του νησιού μας. Είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού.

Δείτε τη συνέντευξη της Υβόνης Αραβανή στο “Καλημέρα Σαλαμίνα”

error: Content is protected !!