ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΠ ΣΤΗΝ 87Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Δ.Ε.Θ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΠ ΣΤΗΝ 87Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Δ.Ε.Θ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πειραιάς 27/06/2023   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΠ ΣΤΗΝ 87Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Δ.Ε.Θ.» (09-17/09/2023) Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στην... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΠ ΣΤΗΝ 87Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Δ.Ε.Θ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πειραιάς 27/06/2023  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΠ ΣΤΗΝ 87Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Δ.Ε.Θ.» (09-17/09/2023)

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στην 87η Δ.Ε.Θ.,το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας μας  και παρέχει στα μέλη του, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, προβάλλοντας την επιχείρησή τους με φυσική παρουσία.

Το Ε.Ε.Π. στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο περίπτερο που διαθέτει στην έκθεση, επιχειρήσεις – μέλη του, οι οποίες θα μπορέσουν μέσω της συμμετοχής τους να προβάλουν την επιχείρησή τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να ενημερωθούν για καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες και πρωτίστως να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και να συνάψουν συνεργασίες, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους και της περιοχής τους.  

Προκειμένου να δώσουμε όλοι ένα αισιόδοξο μήνυμα επανεκκίνησης της οικονομίας και στήριξης της επιχειρηματικότητας, σας καλούμε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας στο περίπτερο του Ε.Ε.Π., στην 87η Δ.Ε.Θ., ως αντιπροσωπευτικό δείγμα των επιχειρήσεων μελών μας. Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, το Επιμελητήριό μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει την υποστήριξη της παρουσίασης της επιχείρησής σας.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη μας μπορούν να απευθύνονται στον θεματικό υπεύθυνο  κ. Κωνσταντίνο Νικολάου, ο οποίος είναι μέλος Δ.Σ. & Συντονιστής της «Επιτροπής Οργάνωσης και Συμμετοχής σε Συνέδρια και Εκθέσεις Ε.Ε.Π.» στο τηλ. 6932260140 & email : nikolaou@conik.gr, καθώς επίσης και στο Επιμελητήριο τηλ. 2104126917 κα. Παναγοπούλου Αγγελική & email : apanagopoulou@eep.gov.gr.

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια της σχετικής ενημέρωσης των μελών του Επιμελητηρίου, η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή τους στην έκθεση, θα πρέπει να υποβληθεί το συντομότερο δυνατό και κατά προτίμηση άμεσα.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Π.

error: Content is protected !!