Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ  ΕΓΙΝΕ  ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ…….. Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ  ΕΓΙΝΕ  ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ……..
του Μάνου Δερτούζου Τα δύο τελευταία χρόνια δέχομαι ένα ανηλεή πόλεμο από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χαράλαμπο Γαβριήλ. Επί δύο χρόνια ασχολείται μαζί μου... Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ  ΕΓΙΝΕ  ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ……..

του Μάνου Δερτούζου

Τα δύο τελευταία χρόνια δέχομαι ένα ανηλεή πόλεμο από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χαράλαμπο Γαβριήλ.

Επί δύο χρόνια ασχολείται μαζί μου στον προσωπικό του λογαριασμό αναρτώντας παλαιότερες αναρτήσεις και συνεντεύξεις μου .Τουλάχιστον 20 φορές έχει αναρτήσει μία συνέντευξη που έδωσα στην Φιλίτσα Τούτση αρχές του 2020. Με ευκαιρία εκείνη και εγώ τον ευχαριστούμε πολύ για την συνεχιζόμενη διαφήμιση που μας κάνει.

Επί δύο χρόνια δεν ασχολούμαι μαζί του και δεν απαντώ.

Τα δύο πρώτα χρόνια μαζί κατηγορούσαμε τον κ. Παναγόπουλο ως ανεπαρκή πολιτικά Δήμαρχο. Από την στιγμή που ταυτίστηκε με τον κ. Παναγόπουλο και ανακοινώθηκε ως υποψήφιος , θεώρησε «ηθική» πολιτική στάση να καταφέρεται καθημερινά εναντίον μου.

Το ποτήρι ξεχείλισε σήμερα Τετάρτη 28/6 όταν εισερχόμενος στην Κοινότητα βλέπω στην πόρτα κολλημένα χαρτιά. Το ένα είναι από αυτά που μοίραζαν στους δρόμους , στις εκκλησίες , στα αυτοκίνητα, για το «πόρισμα» ( το οποίο κρατά ο Δήμαρχος προσωπικό μυστικό και δεν δημοσιοποιεί) της πυρκαγιάς του αντλιοστασίου, όπου φωτογραφίζονται «οι ένοχοι» και το άλλο, κείμενο ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ του 2020.

Πέρα από κάθε νομιμότητα μετέτρεψε την Κοινότητα Αιαντείου σε εκλογικό κέντρο δικό του και του συνδυασμού που εκπροσωπεί . Αγνοεί φαίνεται ότι προβαίνει σε παράβαση καθήκοντος.

Σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο, της αγένειας και της έλλειψης σεβασμού και της πολιτικής απρέπειας δεν θα τον ακολουθήσω. Πάντοτε πιστεύω στην πολιτική αντιπαράθεση με πολιτικά επιχειρήματα και για αυτό τον λόγο δεν θα αναρτήσω τι έλεγε κατά της Δημοτικής αρχής τα δύο πρώτα χρόνια ο Μπάμπης Γαβριήλ , που στηρίζει και πορεύεται μαζί της σήμερα.

Δικαιολογώ την ενέργειά του όμως …..Είναι λογικό να βρίσκεται σε πανικό μετά την αγάπη που εισέπραξα από τους πολίτες έξω από το εκλογικό κέντρο του Αιαντείου την Κυριακή 25 Ιουνίου. Τον καταλαβαίνω…..

Αντί όμως να ασχολείται μαζί μου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαράλαμπος Γαβριήλ, καλό είναι να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Αιαντείου τα οποία είναι πολλά. Τις διαμαρτυρίες των πολιτών, τους χωματόδρομους που είναι σε αθλία κατάσταση, τα κλαδιά και τα εξωοικιακά , τα οικόπεδα που έχουν μετατραπεί σε χωματερές και μένουν ακαθάριστα μέσα του Καλοκαιριού με ότι αυτό συνεπάγεται, τους προβλήτες και τους μόλους που έχουν κουφώσει και κινδυνεύει η ασφάλεια των πολιτών. Ακόμη και την πλατεία του Αιαντείου έφθασε στο σημείο , εθελοντικά να κόψει τα χόρτα, με το δικό του χορτοκοπτικό ο Βαγγέλης Κεπενές πριν από δέκα πέντε μέρες.

Συνέχισε έτσι Μπάμπη…….Εγώ δεν θα σε ακολουθήσω στον πολιτικό κατήφορο που επέλεξες……

error: Content is protected !!