Εξώδικο στον Δήμαρχο Σαλαμίνας από την Αντιπολίτευση Εξώδικο στον Δήμαρχο Σαλαμίνας από την Αντιπολίτευση
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αφού εξαντλήσαμε κάθε προσπάθεια διατήρησης πολιτικού πολιτισμού προς τον Δήμαρχο κο Παναγόπουλο, με κάθε μέσο όπως, τις συνεχείς... Εξώδικο στον Δήμαρχο Σαλαμίνας από την Αντιπολίτευση

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,
ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αφού εξαντλήσαμε κάθε προσπάθεια διατήρησης πολιτικού πολιτισμού προς τον Δήμαρχο κο Παναγόπουλο, με κάθε μέσο όπως, τις συνεχείς δημόσιες εκκλήσεις αλλά και εγγράφως με αίτηση πρωτοκόλλου, των μελών της αντιπολίτευσης για δημοσιοποίηση της γνωμάτευσης, της άποψης του πραγματογνώμονα για το θέμα του αντλιοστασίου.

Αντ’αυτού ο κος Παναγόπουλος, μοίρασε τρικάκια σε όλο το νησί, κατηγορώντας την αντιπολίτευση, ως ένοχη, επειδή απ’την πρώτη στιγμή, κατέθεσε αναφορά κατ’αγνώστου, προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος της καταστροφής του αντλιοστασίου και στοχοποίησε μέλη της αντιπολίτευσης.

 Είναι προφανές πλέον, ότι αυτή η δημοτική αρχή έχει χάσει κάθε μέτρο, πολιτικής ευπρέπειας στην προσπάθεια διατήρησης της εξουσίας.

 Αναγκαζόμαστε λοιπόν, μέλη της αντιπολίτευσης να προχωρήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο, ως ύστατη προσπάθεια να επαναφέρουμε το ήθος της πολιτικής που αρμόζει στους πολίτες, αποστέλλοντας

 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, στον κο Παναγοπούλο, καλώντας τον να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δημοσιοποιήσει την έγγραφη γνώμη του πραγματογνώμονα, προς ενημέρωση όλων και με όσο πολιτικό ανάστημα του έχει απομείνει, να σταματήσει την διασπορά, ότι για κάθε κακό φταίει η αντιπολίτευση και κάθε ένας που ασκεί κριτική, στο ανύπαρκτο έργο του.

Κε Παναγόπουλε, σας καλούμε να απαντήσετε, πρόκειται να έρθουν όλα στο φως, διαφορετικά κάθε άλλη επιλογή σας , σας βαραίνει με την ανάρμοστη συμπεριφορά σας και τις θεωρίες συνωμοσίας, που διασπείρετε για το ποιος κρύβεται πίσω από κάθε “σαμποτάζ” που συμβαίνει αλλά και θα συμβεί στο μέλλον.

Εμείς, διατηρώντας το επίπεδο πολιτικής που αξίζει στον τόπο, δεν θα σας ακολουθήσουμε σε παλαιές τακτικές που ντροπιάζουν τη Σαλαμίνα και έχουν ήδη κριθεί από τους πολίτες της.

error: Content is protected !!