5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ18 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023 5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ18 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023
Η τρίτη και τελευταία μέρα του 5ου διεθνούς τουρνουά βόλεϊ κορασίδων της Ναυπάκτου ήταν μοναδική. Συγκινητική και υπέροχη. Το πρωί η αποστολή πήρε το... 5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ18 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

Η τρίτη και τελευταία μέρα του 5ου διεθνούς τουρνουά βόλεϊ κορασίδων της Ναυπάκτου ήταν μοναδική. Συγκινητική και υπέροχη. Το πρωί η αποστολή πήρε το πρωινό της στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια επισκέφτηκε το κάστρο της πόλης. Γνώρισε την ιστορία της και απόλαυσε τη μοναδική θέα και την ομορφιά της από το ψηλότερο σημείο. Μετά από το μεσημεριανό γεύμα κατέλυσε στο ξενοδοχείο. Οι αθλήτριες ξεκουράστηκαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους για το μεγάλο τελικό.

Πρώτα παρακολούθησαν εναν ομορφο μικρό τελικό, στον οποίο η ιταλική ομάδα Roccalumera palavolo κέρδισε την Ομόνοια της Ναυπάκτου και κατέκτησε έτσι το χάλκινο μεταλλείο.

Μετά πραγματοποιήθηκε ο τελικός ανάμεσα στον Τελαμωνα και την ομάδα των Χανίων της Κρήτης. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας που και οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Ήταν ένας τελικός διαφήμιση για το άθλημα, στον οποίο επικράτησε η ομάδα του Τελαμωνα με 3-0. Έτσι κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά το συγκεκριμένο τουρνουά και έφερε την κουπα στη Σαλαμίνα και για πρώτη φορά αθλήτρια της ομάδας μας η Ειρήνη Χατζηχρήστου βραβεύτηκε ως MVP του τουρνουά!!!!

ΤΕΛΑΜΩΝ- ΧΑΝΙΑ 3-0 (25-18,25-16,25-19)
Σύνθεση ομάδας
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΝΝΟΥ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΛΛΕΣ
ΠΑΣΑ: ΕΛΕΝΑ ΛΙΤΣΑΚΗ 11
ΔΙΑΓΩΝΙΑ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΛΛΕ 5
ΑΚΡΑΙΕΣ: ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ 17 – ΓΙΑΝΝΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ 12 (ΑΡΧΗΓΟΣ)
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ: ΝΑΝΤΙΤΑ ΚΟΥΜΑΡ 20 – ΒΑΛΕΝΑ ΝΤΙΝΙΕΡΑΚΗ 14
ΛΙΜΠΕΡΟ: ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΑΡΠΑΛΗ 15 – ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΥ 19
+++++
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ 7 – ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗ 3 – ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ 10 – ΕΛΕΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ 16 – ΣΟΦΙΑ ΠΟΥΤΟΥ 4

Η συναισθηματική φόρτιση, η συγκίνηση, η χαρά και η ικανοποίηση ήταν έκδηλη σε όλες τις αθλήτριες, στην προπονητρια, στους παράγοντες και τους συνοδούς της αποστολής. Μάλιστα ηρθε από τη Σαλαμινα αυθημερόν, μόνο για να παρακολουθήσει τον τελικό και να πανηγυρίσει με την ομαδα, ο πρόεδρος του Συλλόγου και κάποιοι θερμοί υποστηρικτές, τους οποίους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Η αγάπη και η στήριξη τους είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχιστεί η προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της ομάδας που τόσο αγαπάμε.
Μετά τις απονομές όλες οι ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί, αγκαλιάστηκαν, χόρεψαν και έγιναν μια μεγάλη αθλητική αγκαλιά. Κατόπιν η διοργανωτές είχαν ετοιμάσει μπουφε και πάρτυ για όλους τους συμμετέχοντες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Όλες οι αθλήτριες διασκέδασαν σα μια μεγάλη παρέα. Έτσι, έριξε αυλαία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το 5ο διεθνες τουρνουά βόλεϊ στην όμορφη πόλη της Ναυπάκτου.

error: Content is protected !!