ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ιούλιος 2023 Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Με την επιστολή... ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ιούλιος 2023

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι.

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την συμμετοχή μου στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη ως υποψήφιου στην “Περιφερειακή Ενότητα Νήσων” της Αττικής, που για εμένα είναι  ο φυσικός μου χώρος. Περιοχή  που γνωρίζω βιωματικά, ο  Τόπος που ζω και διαχρονικά έχω υπηρετήσει με βαθύ αίσθημα ευθύνης από όποια θέση με τίμησαν οι συμπολίτες μου.

Ιδιαίτερα, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, που για μένα δεν αποτέλεσε ποτέ “σταθμό” αλλά έναν διαρκή προορισμό, ένα όμορφο ταξίδι προόδου και ανάπτυξης για την περιοχή μας.    

 Μια περιοχή για την οποία γνωρίζω πολύ καλά τόσο τις σοβαρές προκλήσεις που , κυρίως λόγω των θεμάτων της νησιωτικότητας, όσο και τις εξαιρετικές δυνατότητες και την προοπτική που έχει σε πάρα πολλούς τομείς.

Δυνατότητες οι οποίες όμως απαιτούν σχέδιο, στρατηγική, συνεργασία και δουλειά για να φέρουν τους επιθυμητούς καρπούς και αποτελέσματα.

Για τους λόγους αυτούς, για όλα αυτά που μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε, κοιτώντας μπροστά, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και να συστρατευθώ με τη «Νέα Αρχή για την Αττική» ως υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

Απευθυνόμενος λοιπόν σήμερα σε όλες και όλους σας, στους συμπολίτες μου της Σαλαμίνας, της Αίγινας, του Αγκιστρίου, του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, της Ύδρας, των Σπετσών, των Κυθήρων και των Αντικυθήρων, σας ζητώ

να αξιολογήσετε, όχι μόνο την μέχρι σήμερα προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, σε μία αντικειμενικά πολύ δύσκολη τετραετία για την Αττική αλλά και για την Χώρα μας,

αλλά και την δική μου πολιτική και κοινωνική διαδρομή, τη γνώση, την πολυετή εμπειρία, την αποτελεσματικότητα και τον βαθμό της συμβολής που μπορώ να έχω στην -αδιαμφισβήτητη για μένα – προοπτική της μοναδικής για την Αττική, περιοχής μας, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη σας.

Να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο, που αξίζει ο Τόπος μας, που αξίζουμε όλοι μας.

Ένα αύριο που θα το έχουμε σχεδιάσει και δημιουργήσει μαζί.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Σπύρος Σπυρίδων
Υποψήφιος  στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
με την “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ” του Γιώργου Πατούλη.

error: Content is protected !!