Υβόνη Αραβανή: Κε Παναγόπουλε, προσπαθείτε με αθέμιτα μέσα να παραπλανήσετε τους δημότες Υβόνη Αραβανή: Κε Παναγόπουλε, προσπαθείτε με αθέμιτα μέσα να παραπλανήσετε τους δημότες
Μετά από αιτήματα και αφού παρήλθε ο χρόνος της 5μερης προθεσμίας του εξωδίκου της αντιπολίτευσης προς τον δήμαρχο κο Παναγόπουλο, η συνεχής σιωπή του,... Υβόνη Αραβανή: Κε Παναγόπουλε, προσπαθείτε με αθέμιτα μέσα να παραπλανήσετε τους δημότες

Μετά από αιτήματα και αφού παρήλθε ο χρόνος της 5μερης προθεσμίας του εξωδίκου της αντιπολίτευσης προς τον δήμαρχο κο Παναγόπουλο, η συνεχής σιωπή του, προς την δημοσίευση της γνωμάτευσης του πραγματογνώμονα, μας οδήγησε στην Εισαγγελία Πειραιά.

Μάθαμε λοιπόν δια στόματος εισαγγελέα ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει πρόσβαση στον φάκελο της δικογραφίας και η δημοσιοποίηση περιεχομένου μιας προκαταρκτικής έρευνας είναι παράνομη.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν τα εξής: Κε Παναγόπουλε

📍 Πώς αποκτήσατε την γνωμάτευση του πραγματογνώμονα στα χέρια σας;

📍Την έχετε όντως ή συγκαταλέγεται κι αυτή στα πολιτικά σας ψέματα;

📍Τελικά την μήνυση κατά παντός υπευθύνου, την κάνατε ή μείνατε πάλι στα λόγια, προς εντυπωσιασμό;

📍 Το “σκοτάδι” γύρω από τη γνωμάτευση του πραγματογνώμονα, είναι γιατί έχετε να κρύψετε κάτι;

📍Θέλετε πραγματικά να μάθουν οι πολίτες, την αλήθεια για την πυρκαγιά του αντλιοστασίου;

Κε Παναγόπουλε, αντιλαμβανόμαστε τον πανικό της επερχόμενης ήττας σας αλλά αυτό ξεπερνά κάθε προηγούμενο και δεν αντιλαμβάνεστε ότι το χρέος σας προς τον τόπο δεν εκπληρώνεται δια της σιωπής.

Οι προεκλογικές τακτικές παλιάς κοπής, δεν ευνοούν τους πολίτες. Προσπαθείτε με αθέμιτα μέσα να παραπλανήσετε τους δημότες και να μεταφέρετε τις ευθύνες σας για την καταστροφή στο αντλιοστάσιο.

Η πολιτική τιμιότητα απαιτεί διαφάνεια και εν κατακλείδι, το μόνο ορατό έργο σας είναι η αδιαφάνεια, η οποία όσο και να προσπαθείτε δεν γίνεται πολιτικό πλεονέκτημα. Η συνέχεια στις 21:00 στην εκπομπή “κουβεντιάζοντας” στο salamina tv.

Δείτε την εδώ:

error: Content is protected !!