Τάσος Μύτογλου: “Πέταξαν ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ και προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες” Τάσος Μύτογλου: “Πέταξαν ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ και προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες”
Η Δημοτική Αρχή του τόπου μας δηλώνει εμμέσως και εμπράκτως ΑΔΥΝΑΜΙΑ επίλυσης ενός μείζωνος σημασίας προβλήματος που θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί εν τη... Τάσος Μύτογλου: “Πέταξαν ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ και προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες”

Η Δημοτική Αρχή του τόπου μας δηλώνει εμμέσως και εμπράκτως ΑΔΥΝΑΜΙΑ επίλυσης ενός μείζωνος σημασίας προβλήματος που θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί εν τη γενέσει του εδώ και χρόνια.

Δεν λέμε ότι δεν θέλουν ή ότι δεν αγαπάνε την πόλη μας όπως εμείς άλλα εκ του αποτελέσματος λέμε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Πέταξαν ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ και προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες που τους αναλογούν όντας διοίκηση επί 9 χρόνια και ταυτόχρονα, με τις εν λόγω ανακοινώσεις, να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των αγανακτισμένων δημοτών!!!

Οι προεκλογικές κινήσεις εντυπωσιασμού και μετακύλισης του προβλήματος αναδεικνύει περίτρανα ότι είναι ωραίο να αποκτάς τίτλούς αλλά δύσκολο να ανταποκρίνεσαι σε αυτούς.

Η στιγμή της ΑΛΛΑΓΗΣ φτάνει, και θα γίνουν συντονισμένες προσπάθειες εξεύρεσης λύσης με κάθε πρόσφορο τρόπο στο πρόβλημα που ταλανίζει τις γειτονιές μας και μειώνει δραματικά την ποιότητα ζωής μας.

error: Content is protected !!