Συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους από τη “Στάση Ζωής” Συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους από τη “Στάση Ζωής”
Η Ανθρωπιστική «Στάση Ζωής» δράση της οποίας είναι και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας – Δομή Σίτισης και Στήριξης «Στάση Ζωής» αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα... Συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους από τη “Στάση Ζωής”

Η Ανθρωπιστική «Στάση Ζωής» δράση της οποίας είναι και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας – Δομή Σίτισης και Στήριξης «Στάση Ζωής» αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και τις τεράστιες ανάγκες που έχουν προκύψει από τις μεγάλης έκτασης φωτιές στην Αττική και ποιο συγκεκριμένα: Νέος Κουβαράς, Λαγονήσι, Λουτράκι, Δερβενοχώρια, Μαγούλα, Μάνδρα κλπ όπου τα πύρινα μέτωπα σαρώνουν και απόψε δάση, καλλιέργειες και χωριά, ανεξέλεγκτα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστών, εθελοντών και κατοίκων.

Η φωτιά έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα, δάσος και κατοικίες ενώ τα χωριά εκκενώνονται αλυσιδωτά, το ένα μετά το άλλο. Η καταστροφική πυρκαγιά που μαίνεται για δεύτερη συνεχή ημέρα καίει ότι έχει απομείνει από το άλλοτε πανέμορφα δάση, ενώ απειλεί οικισμούς και ανθρώπινες ζωές, έχοντας λάβει τεράστιες διαστάσεις. Ο ένας οικισμός μετά τον άλλον λαμβάνουν εντολή για εκκένωση…

Συγκεντρώνουμε: Κατόπιν συνεννόησης: Πλαστικά δοχεία τροφίμων μιας χρήσεως για γεύματα που θα ετοιμάζουμε καθημερινά ώστε να τα παραλαμβάνουν από το πορθμείο της Φανερωμένης, με προορισμό απέναντι… Πλαστικά πιρούνια, κουτάλια, μαχαίρια, χαρτοπετσέτες, Χυμούς,Κρουασάν, παστέλια, φρυγανιές,ΚονσέρβεςΕίδη προσωπικής υγιεινής (Σαπούνια, Σαμπουάν, Αφρόλουτρα, Ξυραφάκια, Οδοντόβουρτσες, Οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα, Χαρτί Υγείας, Χαρτί Κουζίνας).Κλινοσκεπάσματα σε καλή κατάσταση (Σεντόνια, Μαξιλαροθήκες, Μαξιλάρια, Πετσέτες)Υποσέντονα,Υπνόσακους Βρεφικά είδη (Κρέμες, γάλατα βρεφικά, πάνες μωρών)Ζωοτροφές για παραγωγικά και ζώα συντροφιάς. Ζωοτροφές αιγοπροβάτων Φτυάρια, Αξίνες, Σκούπες, Φαράσια, Καρότσια, Σακούλες γερές Σκουπιδιών μαύρες Μάσκες προστασίας (FPP2) και γυαλιά ΕΙΔΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Μάσκες προστασίας τύπου ΚΝ95PULVO σπρέι. Αλοιφές για εγκαύματα τύπου (Flogo)Φυσιολογικό ορό,Κολλύρια,Παυσίπονα,Γάζες, Επιδέσμους,Αλοιφές τύπου Fucidin, Fucicort, κλπ ΚΟΡΤΙΚ/ΔΕΣ + ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟAlmora (Ηλεκτρολύτες)Betadine sol.ΟξυζενέΟινόπνευμαΑντισηπτικά

Τόπος συγκέντρωσης: Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας – Δομή Σίτισης και Στήριξης «Στάση Ζωής» Λ. Φανερωμένης 168, Σαλαμίνα από 19/7/2023 το πρωί έως και το Σάββατο 10:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210. 4653435, 210.4653301 και 6948858114.

Ότι είδη συγκεντρώνονται θα περνάνε από το πορθμείο της Φανερωμένης καθημερινά απέναντι ώστε να τα παραλαμβάνουν άμεσα και να γίνεται η διανομή αμέσως στις πληγείσες περιοχές για τους συνανθρώπους μας που έχουν χάσει όλο το βιός τους.

Και μην ξεχνάμε πως … Μόνο ο Λαός θα σώσει τον Λαό και Η Αλληλεγγύη είναι το Μοναδικό Όπλο μας …!!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!