Βάσω Μπόγρη: Δυστυχώς για πολλοστή  φορά χρησιμοποιείται ένας σύλλογος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Βάσω Μπόγρη: Δυστυχώς για πολλοστή  φορά χρησιμοποιείται ένας σύλλογος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Δυστυχώς για πολλοστή φορά χρησιμοποιείται ένας σύλλογος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Είναι λυπηρό η νυν πρόεδρος και υποψήφια με τον συνδυασμό του κ.Παναγόπουλου και ο... Βάσω Μπόγρη: Δυστυχώς για πολλοστή  φορά χρησιμοποιείται ένας σύλλογος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Δυστυχώς για πολλοστή φορά χρησιμοποιείται ένας σύλλογος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Είναι λυπηρό η νυν πρόεδρος και υποψήφια με τον συνδυασμό του κ.Παναγόπουλου και ο πρώην Πρόεδρος να εργαλειοποιούν τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας για σκοπιμότητες που αντιβαίνουν στους σκοπούς του.

Εάν τους ενδιαφέρει η συμμετοχή στα κοινά, θα περίμενε κανείς την παραίτηση τους από το Σύλλογο ή τουλάχιστον να τον αφήσουν έξω από την προπαγάνδα του κ.Παναγόπουλου.

Από τους πάνω από εκατό φορείς που επιχορηγεί η Περιφέρεια και από τις δομές που χρηματοδοτεί το ΠΕΠ Αττικής, είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ φορέας που δεν αναγνωρίζει το ρόλο της Περιφέρειας στην χρηματοδότηση που λαμβάνουν.

Από την μια θεωρούν ότι τα χρήματα δεν τα δίνει ή Περιφέρεια Αττικής και από την άλλη βγαίνουν, κατευθυνόμενοι, να μου ασκήσουν για το ίδιο θέμα κριτική.

Παρότι έχει απαντήσει στις ανακρίβειές τους τόσο η Περιφέρεια Αττικής όσο και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, επανέρχονται πάλι και πάλι .

Σε τί εξυπηρετεί τον σύλλογο και τα μέλη του η τακτική αυτή ;;

Να είστε σίγουροι ότι θα απαντήσουμε για τους λόγους της απαράδεκτης και πρωτοφανούς στάσης τους.

error: Content is protected !!