Κυκλοφορεί η “ΦΩΝΗ” για τον Ιούλιο -Διαβάστε το Editorial Κυκλοφορεί η “ΦΩΝΗ” για τον Ιούλιο -Διαβάστε το Editorial
Τα μπάνια του λαού ήρθαν παρέα με καύσωνες αλλά και καταστροφικές πυρκαγιές. Η δημοτική αρχή συνεχίζει απτόητη να προσβάλλει την νοημοσύνη του απλού δημότη... Κυκλοφορεί η “ΦΩΝΗ” για τον Ιούλιο -Διαβάστε το Editorial

Τα μπάνια του λαού ήρθαν παρέα με καύσωνες αλλά και καταστροφικές πυρκαγιές.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει απτόητη να προσβάλλει την νοημοσύνη του απλού δημότη είτε λέγοντας τις γνωστές της πολιτικές μπουρδολογίες αλλά και με αναρτήσεις συμπαθούντων που προσπαθούν επιμελώς να μετατρέψουν το μαύρο σε άσπρο.

Διαγωνισμοί χάνονται λόγω φωτογραφικών διατάξεων και καθυστερούν σημαντικά για το νησί έργα, αλλά μέρα με τη μέρα η πολιτική της ανικανότητα δημιουργεί ταυτόχρονα έντονες υποψίες.

Η συνέντευξη του Μάνου Δερτούζου ενός ανθρώπου με έντονη και σημαντική παρουσία στα κοινά της νήσου ταύτης σίγουρα θα συζητηθεί, ενώ ήδη συζητιέται έντονα το πόσο ανοχύρωτο είναι το νησί απέναντι σε μια πυρκαγιά πέραν της προσπάθειας που κάνει το ηρωικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής .

Κάποιοι επιμένουν να ζητούν να μάθουν ποιοι είναι αυτοί που γράφουν αλήθειες για τους καθαρισμούς των πρανών, των οικοπέδων και των αντιπυρικών ζωνών.

Από την άλλη η απερχόμενη δημοτική αρχή (κάποιοι επίσης φωνάζουν για το “απερχόμενη” ) βγάζει βιντεάκια στο tik-tok που αποτελούν παραδοχή για τροχαία παράβαση, ιδιαιτέρως επικίνδυνη, ανερυθρίαστα προσβάλλοντας και τον εαυτό της και το νησί το ίδιο.

Κλείνοντας να εξηγήσουμε γιατί αυτή η δημοτική αρχή είναι μελλοντικά απερχόμενη.

Κυρίως γιατί δεν έχει υλοποιήσει το πρόγραμμα που η ίδια εκπόνησε για αυτό άλλωστε δεν μπορεί και να το υπερασπιστεί, μιλώντας μόνο για εμμονική αντιπολίτευση από κάποιους θυμίζοντας την λαϊκή παροιμία “όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Άλλος σοβαρός λόγος η αλαζονική της συμπεριφορά η οποία σε συνδυασμό με την αδιαφάνεια δημιουργεί πολιτικά εκρηκτικό μίγμα και γεννάει όπως είπαμε υποψίες.

Ο καιρός γαρ εγγύς για να αποδειχτούν όλα αυτά και στη κάλπη.

Προς το παρόν ας έχετε όλοι ένα υπόλοιπο καλοκαιριού χαρούμενο και ασφαλές.

Σημείωση: Λόγω των διακοπών του Αυγούστου το επόμενο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” θα κυκλοφορήσει τέλος Αυγούστου

error: Content is protected !!