ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ….. ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ…..
Άρθρο-καταγγελία της Τασούλας Δαβίου Στις 28/7/2023 παρευρέθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν αιτήσεων μου από το 2019 και το 2022 για σοβαρά προβλήματα πυροπροστασίας και... ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ…..

Άρθρο-καταγγελία της Τασούλας Δαβίου

Στις 28/7/2023 παρευρέθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν αιτήσεων μου από το 2019 και το 2022 για σοβαρά προβλήματα πυροπροστασίας και οδοποιίας που δυστυχώς εκκρεμούν μέχρι σήμερα παρά τις αυτοψίες των αρμοδίων του Δήμου, ώστε να εκφέρω τις απόψεις μου ως δημότης και ως πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” περιοχής Ντούνη Σαλαμίνας.
Η απόλυτη απαξίωση, με επιβολή της σιωπής κατά της αλήθειας του Δικαίου και της Δημοκρατίας…
Πίσω από κάθε ψέμα όμως, κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια…..ΝΟΜΟΣ.
Διαπίστωσα μετά λύπης μου, ότι το κηρύσσομεν και διατάσσομεν είναι το όπλο και το πολυεργαλείο, που αξιοποιείται κατά όσων αγωνίζονται……..
-Να τους έχει αποσταλεί αυτεπάγγελτα, πρόσφατο πόρισμα αυτοψίας της Πυροσβεστικής, που αναφέρει την παρεμπόδιση του έργου δασοπυρόσβεσης και πρόσφατο πόρισμα του Δασαρχείου Πειραιά το οποίο ζητά την βελτίωση βατότητας των συγκεκριμένων δρόμων και την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών για την εγκριτική τους απόφαση, και να σου απαντούν ότι λάχει… για άλλο δρόμο άσχετο θέμα εκτός αιτήσεως……που παραμένει και αυτός ημιτελές αφού ήρθαν μία ημέρα και μετά άφαντοι ……ένας δρόμος που αφορά την περιοχή και συγκεκριμένα την εκκλησία μας Αγ. Φανούριος. Καμία απολύτως σχέση με τους δύο δρόμους της αιτήσεώς μου, που αφορούν αφενός το έργο δασοπυρόσβεσης αλλά και βιοποριστικούς λόγους την στιγμή που δεν έχω πρόσβαση στην μόνιμη κατοικία μου και αναγκάζομαι να εισέρχομαι σε αυτήν από άλλο οικόπεδο παρά την γνωστοποίηση με σχετικά έγγραφα ότι στην συγκεκριμένη κατοικία διαμένει άτομο με 83% κινητική αναπηρία.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ……
Έλαβα απολύτως ψευδείς απαντήσεις (αποδεικνύεται με τα έγγραφα Πυροσβεστικής και Δασαρχείο Πειραιά) και δεν επέτρεψαν να απαντήσω….
-Να έχεις αγωνισθεί μήνες μαζί με τους συνδημότες της περιοχής σου και σε άριστη συνεργασία με την Ασφάλεια Σαλαμίνας τον κ. Πλάτανο Χαράλαμπο, τον Διοικητή Α.Τ. κ. Σιδηρόπουλο, τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Ζαχαράκη Γιώργο, με συλλήψεις και δικαστικές αποφάσεις να δικαιωθείς και να πετύχεις την απομάκρυνση των Ρομά, και να ισχυρίζονται ψευδώς ότι ήταν δικό τους επίτευγμα… όταν την ίδια περίοδο ο Δήμαρχος σε fb live σε συγκεκριμένη ερώτηση δική μου απαντούσε ότι δεν μπορεί να μετακινήσει πολίτες…….ΗΡΩΕΣ……
-Σας περιμένουμε στο Ντούνη όλοι μαζί να μας τα πείτε και από κοντά….για λόγους ενημέρωσης λόγω προεκλογικής περιόδου, για να σας περάσουμε το δάφνινο στεφάνι …..ΕΛΑΤΕ…..
ΥΓ. Εύχομαι αυτός ο αντιδημοκρατικός κατήφορος να μην μας γυρίσει σε σκοτεινές εποχές……..

error: Content is protected !!