Βάσω Μπόγρη: «Ποια είναι η σχέση του συζύγου της κας.Καλιότσου με τις απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Σαλαμίνας;» Βάσω Μπόγρη: «Ποια είναι η σχέση του συζύγου της κας.Καλιότσου με τις απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Σαλαμίνας;»
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας ανακοινώνει την συμμετοχή της στην παράταξη του κ.Παναγόπουλου τον... Βάσω Μπόγρη: «Ποια είναι η σχέση του συζύγου της κας.Καλιότσου με τις απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Σαλαμίνας;»

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας ανακοινώνει την συμμετοχή της στην παράταξη του κ.Παναγόπουλου τον Ιούνιο του 2022. Έκτοτε χρησιμοποιεί τον σύλλογο σε συνεργασία με τον κ.Παναγόπουλο για να διασπείρει ΨΕΥΔΕΙΣ ειδήσεις, συκοφαντώντας εμένα και την Περιφέρεια Αττικής, τον φορέα χρηματοδότησης του Συλλόγου.

Παρά τις διευκρινίσεις της Περιφέρειας δια στόματος του Περιφερειάρχη Αττικής, συνεχίζουν την προσφιλή τους τακτική, αυτή της λάσπης, με την ελπίδα κάποιοι να τους πιστέψουν.

Στο ερώτημα γιατί η πρόεδρος του φορέα χρησιμοποιεί το σύλλογο σε αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις, έρχεται η απάντηση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας και την απευθείας ανάθεση ποσού 19.854,95 ευρώ στην εταιρεία του συζύγου της για προμήθεια δυο πίλαρ.

Προφανώς όλοι καταλαβαίνουμε ότι η κυρία Καλιότσου έχει ισχυρό κίνητρο για να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση….

Ντροπή σας .

Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που αγάπησαν εσάς και τον Δήμο Σαλαμίνας και συγγενικά τους πρόσωπα έχουν πάρει χρήματα με απευθείας αναθέσεις κύριε Παναγόπουλε ;;;

Ποσό ηθικό είναι να σπαταλούνται χρήματα του Δημότη της Σαλαμίνας για τις ανάγκες συγκρότησης του συνδυασμού σας;;;

Ποσό ηθικό είναι να είσαι υποψήφιος σε Δημοτική Παράταξη γιατί σύναψε σύμβαση με τον Δήμο κάποιος συγγενής σου;;;

Οι εκλογές αυτές στην Σαλαμίνα θα είναι κρίσιμες, όχι μόνο για το μέλλον του τόπου αλλά και για την νοοτροπία διοίκησης του Δήμου!

Το φως του αύριο απέναντι στο σκοτάδι του σήμερα!

Το σκοτάδι των απευθείας αναθέσεων του σήμερα, έναντι στους ανοικτούς και δημόσιους διαγωνισμούς του αύριο.

Η σοβαρότητα της μεθοδικότητας και του προγραμματισμού, απέναντι στην προχειρότητα ,την γελοιότητα και την φαυλότητα!

Ήρθε η ώρα να τα αλλάξουμε όλα.

ΥΓ. Τώρα πώς γίνεται πρώτα να αποφασίζεται ο ανάδοχος και μετά να εγκρίνεται η σκοπιμότητα της προμήθειας, μόνο στον Δήμο Σαλαμίνας μπορεί να συμβεί αυτό .Είναι για γέλια και για κλάματα η κατάσταση.

error: Content is protected !!