Αλέξανδρος Κριτσίκης: Κριτήριο για την επιλογή των αυτοδιοικητικών συνιστούν τα πρόσωπα και οι γνώσεις τους. Αλέξανδρος Κριτσίκης: Κριτήριο για την επιλογή των αυτοδιοικητικών συνιστούν τα πρόσωπα και οι γνώσεις τους.
Ο Γιώργος Ιωακειμίδης Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ο επιτυχημένος Δήμαρχος Νικαίας – Ρέντη πολλών τετραετιών με επιτυχίες έως και σήμερα βρέθηκε Σαλαμίνα δίπλα στον κόσμο... Αλέξανδρος Κριτσίκης: Κριτήριο για την επιλογή των αυτοδιοικητικών συνιστούν τα πρόσωπα και οι γνώσεις τους.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ο επιτυχημένος Δήμαρχος Νικαίας – Ρέντη πολλών τετραετιών με επιτυχίες έως και σήμερα βρέθηκε Σαλαμίνα δίπλα στον κόσμο που έχει εκτίμηση και τον αγαπούν για να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις προτάσεις του για το Νησί της Σαλαμίνας. Μαζί του και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νήσων με τον συνδυασμό του από τη Σαλαμίνα Δικηγόρος και Διδάκτωρ Αλέξανδρος Κριτσίκης . Η υποδοχή του κόσμου πολύ θερμή όπως και το χειροκρότημα που έλαβαν στις ομιλίες που άκουσαν οι πολίτες για την αναπτυξιακή προοπτική και πολλών θεμάτων που απασχολούν το Νησί της Σαλαμίνας. Εκφραστικός και χείμαρρος στην ομιλία του μίλησε για όλους και για όλα. Δήλωσε ανεξάρτητος και ότι και δεν κατεβαίνει με καμιά κομματική ομπρέλα. Μιλώντας ο κ. Κριτσίκης με την σειρά του είπε:

“Αφού ευχαριστήσω όλες και όλους σας που μας τιμάτε με την παρουσία σας

Θέλω προτού σας ζητήσω την στήριξη σας δηλ. να μου δώσετε την τιμητική εντολή μιας και νομικά η στήριξη χαρακτηρίζεται σχέση εντολής, να σας εκπροσωπήσω στην περιφέρεια, να γίνω δηλ. δικός σας άνθρωπος, ο δικός σας διαμεσολαβητής ανάμεσα σε εσάς και στην περιφέρεια και λαού θέλοντος με περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Ιωακειμίδη να σας πω δυο λόγια για μένα και τους λόγους για τους οποίους θα κατέλθω υπ. Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και εμπιστοσύνης” του Κ. Ιωακειμίδη.

Λίγα λόγια λοιπόν για μένα

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Κριτσίκης είμαι δικηγόρος και από το 2008 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στη Σαλαμίνα, το 2022 υποστήριξα επιτυχώς τη διδακτορική μου διατριβή στη Νομική Σχολή και το 2023 εξέδωσα το πρώτο μου επιστημονικό σύγγραμμα.

Γιατί τώρα αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του δημάρχου κ. Ιωακειμίδη να είμαι υποψήφιος μαζί του

1. Γιατί ο Γιώργος Ιωακειμίδης έχει αποδείξει εδώ και τόσα χρόνια πως είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος, ένας πολιτικός που συνδυάζει το όραμα με τον ρεαλισμό. Αρκετά έχουμε πληρώσει τον λαικισμό και τις πελατειακές σχέσεις στη Μεταπολίτευση.

2. Ζω όπως προανέφερα στη Σαλαμίνα και θέλω και εγώ στο βαθμό που μου αναλογεί και με τις γνώσεις μου να προσφέρω κάποια στιγμή στον τόπο μου. Σε καμία περίπτωση να διευκρινίσω η πολιτική δεν είναι επάγγελμα για μένα.

3. Γιατί ο συνδυασμός του Ιωακειμίδη Αττικός κύκλος συνεργασίας και εμπιστοσύνης είναι ανεξάρτητος και ακομμάτιστος. Βασική μου πεποίθηση πως στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουν ρόλο τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα. Δεν κατακρίνω, ούτε υποτιμώ τον ρόλο και τη σημασία των κομμάτων. Κάθε άλλο τα κόμματα σήμερα στην έμμεση αντιπροσωπευτική δημοκρατία είναι βασικοί πυλώνες της δημοκρατίας, βασικά στοιχεία της δημοκρατίας. Αντίθετα θεωρώ πως Κριτήριο για την επιλογή των αυτοδιοικητικών συνιστούν τα πρόσωπα, οι γνώσεις τους, η επαγγελματική τους διαδρομή, η κοινωνική τους καταξίωση, η διάθεση για προσφορά. Στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουμε να κάνουμε με αυτοτελείς παρατάξεις και όχι με κόμματα.

4. Γιατί όταν συναντήθηκα με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη και του ξεδίπλωσα το όραμα μου για το νησί και για την περιφέρεια δύο πράγματα του ζήτησα: α) να κάνουμε επιτέλους πράξη την βιώσιμη ανάπτυξη, δηλ. την ανάπτυξη που εστιάζει στις ιδιαιτερότητες της τοπικής κοινωνίας της Σαλαμίνας και της Περιφέρειας πιστέψτε με υπάρχει τρόπος να γίνει εάν ξέρεις πως, εάν έχεις το «know how» και δεύτερο να βελτιώσουμε τη καθημερινή ζωή μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρώ πως όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την περιφέρεια μας λίγο ψηλότερα ακομμάτιστα, ανεξάρτητα, αδέσμευτα. Και να αποκτήσουμε την περιφέρεια που μας αξίζει”

error: Content is protected !!