Επιστολή στη “ΦΩΝΗ” Επιστολή στη “ΦΩΝΗ”
Κύριοι σε ένα κατάστημα βρήκα ένα φύλλο της εφημερίδας σας και την διάβασα στο εξοχικό μου στη Σαλαμίνα ακούγοντας τα τζιτζίκια και τα κύματα... Επιστολή στη “ΦΩΝΗ”

Κύριοι

σε ένα κατάστημα βρήκα ένα φύλλο της εφημερίδας σας και την διάβασα στο εξοχικό μου στη Σαλαμίνα ακούγοντας τα τζιτζίκια και τα κύματα της θάλασσας

Αναλύετε πολλαπλά θέματα για το νησί, για την τοπική αυτοδιοίκηση και την απερχόμενη και την επόμενη Δημοτική αρχή

Διαβάζω για απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, για έργα που σταμάτησαν, για έργα που τελείωσαν για έναν μεγάλο δήμο, ένα πυκνοκατοικημένο νησί που πριν μερικά χρόνια ο Δήμος είχε τεθεί σε πτώχευση.

Μεγάλα άρθρα,μεγάλα θέματα που προσπαθείτε να λύσετε άλλα εγώ θα αναφερθώ στο πιο απλό

Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν εκτελεί το αυτονόητο, το πρώτο καθήκον κάθε Δήμου και κάθε πρώην κοινότητας το πιο απλό

ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Και αυτό το προβλημα ΔΕΝ δημιουργήθηκε ετούτη την τετραετία ούτε επιδεινώθηκε απλώς υπάρχει πάντα

Εγώ γιατί ως και 30 χρόνια που έρχομαι στο νησί και έχω αποκτήσει και νόμιμη οικία με οικοδομική άδεια εντός σχεδίου πόλης στον οικισμό ΑΙΑΣ ΚΛΑΜΠ-ΜΑΡΟΥΔΙ πρώην κοινότητας Αιαντείου το πρόβλημα ΥΠΗΡΧΕ- ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Κάθε καλοκαίρι στέλνω αιτήσεις και επιστολές στον Δήμο και αναφέρω το πρόβλημα που στον οικισμό υπάρχουν μόνο 5 σπασμένοι κάδοι στην είσοδο του οικισμού και ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ σκουπίδια δίπλα στους κάδους, όπως και σε άλλους οικισμούς, υπάρχουν μόνιμα μπάζα, κλαδιά, διαλυμένες σακούλες σκουπιδιών και τα ποντίκια και τα φίδια κάνουν παρτυ.

Κάθε χρόνο η ίδια εικόνα δεν άλλαξε πότε. ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ οι κάτοικοι πετάνε τις σακούλες απέξω, τα σκουπίδια χύνονται στον δρόμο, ο αέρας τα παρασέρνει και 1 φορά εβδομαδιαίως που έρχεται το απορριμματοφόρο και αδειάζει τους σπασμένους κάδους τα σκουπίδια γύρωθεν εξακολουθούν να πληθαίνουν.

Και πάλι στέλνω αιτήσεις και τηλέφωνα και παρακαλώ να τοποθετήσουν 10-20 κάδους σε όλον τον οικισμό και να καθαρίζουν και γύρω απο τους κάδους αλλά εδώ και 30 χρόνια οι κάδοι μειώνονται και καταστρέφονται, ποτέ δεν αυξήθηκαν, ποτέ δεν επαρκούν.

Έχω γράψει στον Δήμο απο χρυσό είναι οι κάδοι και δεν μπορειτε να τοποθετήσετε

Όσο για την ανακύκλωση τι είναι αυτό? Eδω ψάχνουμε να βρούμε λίγο χώρο να πετάξουμε τις σακούλες μας για ποια ανακύκλωση μιλάμε, τι μπλε και πράσινοι κάδοι? ΚΑΔΟ ψάχνουμε σαν κόρη οφθαλμού

Μια επιτόπια επίσκεψη και μια φωτογράφιση του σημείου θα σας δείξει την αλήθεια αυτών που σας γράφω. ΔΕΝ είναι υπερβολές επί 1 χιλιόμετρο ο πάνω δρόμος που μπαίνουμε στον οικισμό είναι γεμάτος σκουπίδια και βέβαια ξερά χόρτα με άμεσα κίνδυνο πυρκαγιάς!!!! Άλλο σοβαρό θέμα αυτό αλλά το σοβαρότερο είναι τα σκουπίδια που κι αυτά αναφλέγονται το ίδιο εύκολα

Αν θέλετε αναδείξτε το θέμα γιατί όπου και αν έχω απευθυνθεί δεν έχω καμιά απάντηση. Πλήρης αδιαφορία από όλους τους Δημοτικούς άρχοντες λες και εμείς οι μη δημότες και παραθεριστές δεν πληρώνουμε τέλη καθαριότητας. Αλλά φαίνεται οι δημότες και οι κάτοικοι και επιχειρηματίες στο κέντρο της πόλης έχουν μεγαλύτερη φωνή και ακούγονται από όλους τους αρμόδιους.

Παρακαλώ για την ανωνυμία μου εάν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάτι

Ευχαριστώ πολύ

Καλό καλοκαίρι και του χρόνου το ίδιο πρόβλημα θα σας γράψω.

error: Content is protected !!