Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Εμείς θα στηρίξουμε τους συλλόγους σαν νέα δημοτική αρχή, δίκαια και με όλους τους τρόπους. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Εμείς θα στηρίξουμε τους συλλόγους σαν νέα δημοτική αρχή, δίκαια και με όλους τους τρόπους.
Η παράταξη μας έχει ολοκληρώσει με τους συλλόγους της Σαλαμίνας την διαβούλευση σχετικά με τα κριτήρια που θα πρέπει να υιοθετήσει ο Δήμος, ώστε... Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Εμείς θα στηρίξουμε τους συλλόγους σαν νέα δημοτική αρχή, δίκαια και με όλους τους τρόπους.

Η παράταξη μας έχει ολοκληρώσει με τους συλλόγους της Σαλαμίνας την διαβούλευση σχετικά με τα κριτήρια που θα πρέπει να υιοθετήσει ο Δήμος, ώστε η ενίσχυση των συλλόγων να γίνεται με δίκαιο και αναλογικό τρόπο.

Ο κύριος λόγος της πρωτοβουλίας μας αυτής ήταν οι σύλλογοι να είναι ανεπηρέαστοι, να λειτουργούν τους καταστατικούς τους σκοπούς και να μην τους εμπλέκει κανείς σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες .

Για εμάς οι σύλλογοι είναι ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τους παρασύρει σε τοξικότητες ,σε αντιπαραθέσεις και σε φαύλους σκοπούς .

Η απερχόμενη δημοτική αρχή αντί να προσπαθεί να στρέψει τον ένα σύλλογο εναντίον του άλλου, θα πρέπει επιτέλους να απαντήσει ποια κριτήρια έχει και αν έχει για την ενίσχυση των συλλόγων, πέρα από τις μεθοδεύσεις που είναι σε όλους γνωστές .

Αντί να απαντήσουν σε αυτά τα καίρια ερωτήματα, τα οποία αναμένουν να ακούσουν οι δημότες σε ένα δημόσιο διάλογο, ώστε να μας κρίνουν στις δημοτικές εκλογές, πετάνε πάλι την μπάλα στην εξέδρα ανακατεύοντας για άλλη μια φορά την Περιφέρεια Αττικής και λασπολογώντας την όπως συνηθίζουν να κάνουν..

Εσείς θα συνεχίσετε με τον ίδιο αδιαφανή τρόπο να στηρίζετε τους συλλόγους;

Συμφωνείτε να μπουν κριτήρια στην υποστήριξη των συλλόγων ;;

Έχετε να πείτε κάτι για αυτά τα ερωτήματα ;

Η Περιφέρεια Αττικής στήριξε και στηρίζει τους συλλόγους κατόπιν αιτήματος τους με απόφαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Έχει υποστηρίξει εκδηλώσεις σε συνδιοργάνωση τόσο με Σωματεία του νησιού όσο και με τον ίδιο τον Δήμο Σαλαμίνας, με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 210.593, 55€

Εσείς στο Δήμο Σαλαμίνας ποια διαδικασία ακολουθείτε;; Γιατί δεν απαντάτε επιτέλους;;

Εμείς θα αφήσουμε τους συλλόγους ανεπηρέαστους να κάνουν το έργο τους!

Εμείς θα στηρίξουμε τους συλλόγους σαν νέα δημοτική αρχή, δίκαια και με όλους τους τρόπους, όχι μόνο οικονομικά αλλά και με τεχνογνωσία και υποδομές, ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν!

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τους χρησιμοποιεί για ίδιον συμφέρον!

Τέλος, εμείς θα τους στηρίζουμε και στα δύσκολα και δεν θα στρεφόμαστε εναντίον τους όταν κάτι δεν πάει καλά!

Εμείς όταν συνδιοργανώνουμε αγώνες ,εκδηλώσεις με συλλόγους θα αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας όταν υπάρχει πρόβλημα και δεν θα τους κατηγορούμε με άθλιο τρόπο, όπως έγινε στο μεγαλύτερο φιάσκο του νησιού στους πανελλήνιους αγώνες καγιάκ που αναβλήθηκαν, λόγω εκροής βοθρολυμάτων στο Βουρκάρι, με ευθύνη προφανώς του Δήμου μιας και οι αποχετεύσεις είναι δίκη του αρμοδιότητα!

Έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο και καταθέτουμε τις προτάσεις μας!

Μα πάνω από όλα έχουμε την στήριξη των πολιτών, που θέλουν διαφάνεια ,κανόνες , και συνεργασία!

Μπορούμε ,τολμούμε ,θα τα καταφέρουμε!

error: Content is protected !!