O Σάββας Αθανασίου υποψήφιος  στην Περιφέρεια Νήσων με τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” του Γ.Ιωακειμίδη O Σάββας Αθανασίου υποψήφιος  στην Περιφέρεια Νήσων με τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” του Γ.Ιωακειμίδη
Ανακοίνωσε με χαρά την υποψηφιότητα του Σάββα Αθανασίου για τον συνδυασμό του “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“ στην Περιφέρεια Νήσων ο Γιώργος Ιωακειμίδης Ο... O Σάββας Αθανασίου υποψήφιος  στην Περιφέρεια Νήσων με τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” του Γ.Ιωακειμίδη

Ανακοίνωσε με χαρά την υποψηφιότητα του Σάββα Αθανασίου για τον συνδυασμό του “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“ στην Περιφέρεια Νήσων ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Ο ίδιος ο Σάββας Αθανασίου δήλωσε

«Η άποψη, η πρόταση, η φωνή του κάθε πολίτη, είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται σε όλα τα επίπεδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος αποτελεί τις τελευταίες τρεις δεκαετίες μια αυτόνομη, ανεξάρτητη, δημιουργική προσωπικότητα. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του και θα δώσω μαζί του και με τους άλλους συνυποψήφιους έναν ευγενή αγώνα για να σχεδιάσουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και στη συνέχεια να υλοποιήσουμε το δημιουργικό όραμα μας.

Μέχρι τώρα, ως εκλεγμένος, οκτώ φορές δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, έδωσα αγώνες για την βελτίωση της ζωής των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των νησιών, για την καθημερινή ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση τους, για την ανάδειξη και την προστασία του Αργοσαρωνικού.

Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, είχα μια συνεχή παρουσία και αρθρογραφία στο χώρο της ναυτιλίας, όπου η οικογένεια μου έχει ισχυρούς δεσμούς.

Με το συγγραφικό έργο κατέγραψα την ιστορία του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος, αλλά την προσφορά των ανθρώπων της ναυτιλίας. Στο χώρο του αθλητισμού υπηρέτησα επί δεκαετίες, ως γενικός γραμματέας και πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της Καλλιθέας, ΕΣΠΕΡΟΣ και συνεχίζω να τον ενισχύω με όλες μου τις δυνάμεις.»

Σημείωση “ΦΩΝΗΣ” Ο Σάββας Αθανασίου έχει στενούς δεσμούς με τη Σαλαμίνα, καθώς ο αδελφός του Γιώργος Αθανασίου είναι από τους ενεργότερους δημότες του νησιού σε πάρα πολλά επίπεδα.

error: Content is protected !!