Μαριάνθη Φραγκοπούλου: Θέλω να συμβάλλω στην αναβάθμιση της Σαλαμίνας μας Μαριάνθη Φραγκοπούλου: Θέλω να συμβάλλω στην αναβάθμιση της Σαλαμίνας μας
Αγαπητοί φίλοι Σαλαμίνιες, Σαλαμίνιοι, Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά για να συμβάλλω στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας, τα οποία παρατηρούσα ως... Μαριάνθη Φραγκοπούλου: Θέλω να συμβάλλω στην αναβάθμιση της Σαλαμίνας μας

Αγαπητοί φίλοι Σαλαμίνιες, Σαλαμίνιοι,

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά για να συμβάλλω στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας, τα οποία παρατηρούσα ως κάτοικος της Σαλαμίνας.

Να συμβάλλω στην αναβάθμιση της Σαλαμίνας μας μέσα από την πολυετή διεθνή επιστημονική μου εμπειρία καθώς και την επιχειρηματική μου γνώση ως διευθύνουσας συμβούλου σε μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά εταιρείες καινοτομίας.

Πριν 11 μήνες μου έγινε η πρώτη προσέγγιση από την κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη και μου άφησε την εντύπωση ότι μια νέα πνοή ανάπτυξης και ένας νέος αέρας αλλαγής θα πνεύσει, μέσα από σοβαρές κινήσεις, διαφάνειας και αλήθειας.

Θα στηρίξω με συνέπεια, επιμέλεια τα μέγιστα στον σχεδιασμό του προγράμματος του συνδυασμού, έτσι ώστε τον Οκτώβριο με τις εκλογές και θέλοντας οι δημότες μας να αναλάβουμε τα ινία του δήμου, να είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε μανίκια για μια σκληρή δουλειά από την πρώτη ημέρα.

Υπάρχει η βούληση για καινοτομία, αποτελεσματική και γρήγορη επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, για την ανάπτυξη μιας Σαλαμίνας με αισθητική, φιλική προς τον πολίτη, με την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής και εκσυγχρονισμού. Κύρια επιδίωξή μου είναι να συνδράμω στη δημιουργία ενός πρωτοπόρου Δήμου, παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους Ελληνικούς και εφάμιλλος των σύγχρονων Ευρωπαϊκών Δήμων.

Ο συνδυασμός μας “Η Σαλαμίνα μας με δύναμη και όραμα ” ξεκίνησε ελπιδοφόρα με νέους ανθρώπους με εξαιρετικά βιογραφικά και δυνατό όραμα όπου κατά την άποψή μου, θα καταστεί δυνατόν να αναπτυχθούν συνεργασίες και να υλοποιηθεί το πρόγραμμά μας για τον Δήμο μας.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανανέωση και πρακτικούς τρόπους για την επίλυση των θεμάτων, με έγκαιρη οργάνωση και προγραμματισμό, τόσο σε επίπεδο έργων, όσο και συνεργασίας μεταξύ των αιρετών αλλά και των υπηρεσιών του Δήμου, με μοναδικό γνώμονα το καλό του νησιού μας.

Υπόσχομαι από την πρώτη ημέρα, σκληρή και αποτελεσματική δουλειά για το καλύτερο αύριο της Σαλαμίνας μας.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μαριάνθη Φραγκοπούλου :

error: Content is protected !!