Νίκος Μπούτσης: Θέλω να επισημάνω για ποιο αποτέλεσμα θέλω να δουλέψω και να προσφέρω. Νίκος Μπούτσης: Θέλω να επισημάνω για ποιο αποτέλεσμα θέλω να δουλέψω και να προσφέρω.
Υπάρχει ενας βαθμός αμηχανίας παραπάνω όταν ζητάς Αυγουστιάτικα σ’ όσους σε ακολουθούν στα social να βγουν λίγο από τη ραστώνη των διακοπών για να... Νίκος Μπούτσης: Θέλω να επισημάνω για ποιο αποτέλεσμα θέλω να δουλέψω και να προσφέρω.

Υπάρχει ενας βαθμός αμηχανίας παραπάνω όταν ζητάς Αυγουστιάτικα σ’ όσους σε ακολουθούν στα social να βγουν λίγο από τη ραστώνη των διακοπών για να δώσουν την προσοχή τους στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και ακόμη περισσότερο στην πρόθεση σου να κατέβεις υποψήφιος και να προσπαθήσεις να πείσεις ότι είσαι ο καταλληλότερος.
Η αμηχανία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη μιας και οι υποψήφιοι είθισται να τάζουν να υπόσχονται για να κεντρίσουν την προσοχή.
Μέσα από την ανακοίνωση μου αυτή θέλω να επισημάνω για ποιο αποτέλεσμα θέλω να δουλέψω και να προσφέρω.
Ιδού το ερώτημα που για να τα έχεις πρωτίστως καλά με τον ευατό σου και μετά με τον κόσμο πρέπει να τους τις απαντήσεις.
Η απάντηση λοιπόν είναι : πολύ απλά για καλύτερη ποιότητα ζωής τους & γιατί έχω συνέπεια λόγων και έργων.
Μέσω της εμπειρία που απόκτησα ως πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αιαντείου είμαι σε θέση να κρίνω τις ανάγκες της καθημερινότητας του πολίτη έτσι ώστε να πετύχω το βέλτιστο αποτέλεσμα . Όντας δημότης, εργαζόμενος, σύζυγος και κυρίως πατέρας δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος και να περιμένω από τους άλλους να προσφέρουν στα παιδιά μου και στα παιδιά των συμπολιτών μου το βοιωτικό επίπεδο που τους αξίζει.


Η καθημερινή μου επαφή με τον κόσμο αποτέλεσε εφαλτήριο κριτήριο έτσι ώστε να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό « Η Σαλαμίνα μας με δύναμη και όραμα» στον πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη .
Είμαι ο Νίκος Μπούτσης γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αιάντειο Σαλαμίνας .
Είμαι παντρεμένος με την Μαλαματένια Μίχα και πατέρας δυο παιδιών .
Από το 2004 έως και σήμερα εργάζομαι ως επαγγελματίας οδηγός στην εταιρεία Ο.Σ.Υ. Προγενέστερα εργάστηκα στο ΚΤΕΛ Σαλαμίνας.
Το 2014 εκλέχτηκα κοινοτικός σύμβουλος Αιαντειου και το 2018 ανέλαβα την προεδρία.
Παράλληλα διετέλεσα από το 2017- 2019 αντιπρόεδρος στην Β βάθμια εκπαίδευση .

error: Content is protected !!