Αγγελική Φουρίκη: Ενώνω τις δυνάμεις μου με το πιο δυνατό όραμα του συνδυασμού “η Σαλαμίνας μας” Αγγελική Φουρίκη: Ενώνω τις δυνάμεις μου με το πιο δυνατό όραμα του συνδυασμού “η Σαλαμίνας μας”
Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί γνώση, εμπειρία, συστηματική δουλειά και ρεαλιστική προσέγγιση στην επίλυση των προβλημάτων. Με γνώμονα... Αγγελική Φουρίκη: Ενώνω τις δυνάμεις μου με το πιο δυνατό όραμα του συνδυασμού “η Σαλαμίνας μας”

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί γνώση, εμπειρία, συστηματική δουλειά και ρεαλιστική προσέγγιση στην επίλυση των προβλημάτων.

Με γνώμονα την συμμετοχική δημοκρατία, την διαφάνεια, την δημόσια λογοδοσία, και την αξιοκρατία για μια άλλη κοινωνική πραγματικότητα της Σαλαμίνας μας αποφάσισα ν’ αποδεχτώ την τιμητική πρόταση της κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη ενώνοντας τις δυνάμεις μου με το πιο δυνατό όραμα του συνδυασμού “η Σαλαμίνας μας”

Η στήριξη σας θα μας δώσει την δύναμη να εργαστούμε αδιάκοπα για μια Σαλαμίνα σύγχρονη, λειτουργική, φιλική, με ασφάλεια και κοινωνικά δίκαιη…..

error: Content is protected !!