Βασίλης Πούτος: Δίνω το παρόν δίπλα στον άνθρωπο, που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει μέσα από την πορεία της και την προσωπικότητας της , την ιδανική λύση για την διοίκηση του δήμου μας. Βασίλης Πούτος: Δίνω το παρόν δίπλα στον άνθρωπο, που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει μέσα από την πορεία της και την προσωπικότητας της , την ιδανική λύση για την διοίκηση του δήμου μας.
Μόνο λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και φυσικά το ερώτημα δεν είναι κανένα άλλο παρά για το ποιο θα... Βασίλης Πούτος: Δίνω το παρόν δίπλα στον άνθρωπο, που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει μέσα από την πορεία της και την προσωπικότητας της , την ιδανική λύση για την διοίκηση του δήμου μας.

Μόνο λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και φυσικά το ερώτημα δεν είναι κανένα άλλο παρά για το ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Σαν υποψήφιος σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου και άμεσα ενδιαφερόμενος δεν έχω καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα.

Σας διαβεβαιώνω ότι ο συνδυασμός μας, Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ θα κερδίσει αυτές τις εκλογές γιατί η Νίκη αυτή θα είναι Νίκη όλων των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ και ήττα του σημερινού Δημάρχου, που μαζί με τους συνοδοιπόρους του αντί να λύσουν προβλήματα του Δήμου δυστυχώς τα διογκώνουν .

Στις εκλογές του Οκτωβρίου, δίνω το παρόν δίπλα στον άνθρωπο, που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει μέσα από την πορεία της και την προσωπικότητας της , την ιδανική λύση για την διοίκηση του δήμου μας. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την ΒΑΣΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΓΡΗ .

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

Ο Βασίλης Πούτος του Περικλή και της Πάμελας γεννήθηκε στην Σαλαμίνα το 1985 και είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Τζατζάκη. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα των  Χρηματοοικονομικών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ( ΟΕΕ) με την ιδιότητα του Οικονομολόγου-Φοροτεχνικού, επίσης είναι κάτοχος διπλώματος Πλοιάρχου Ά τάξεως Ε.Ν.   Έχει εργαστεί σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες ως αξιωματικός Γεφύρας όπως επίσης και ως στέλεχος σε ναυτιλιακά γραφεία. Από το 2017 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

error: Content is protected !!