Γεράσιμος Δραγουμάνοβιτς: Συστρατεύομαι δίπλα στην Βάσω Μπόγρη  για να αλλάξουμε πραγματικά και ουσιαστικά τη Σαλαμίνα μας! Γεράσιμος Δραγουμάνοβιτς: Συστρατεύομαι δίπλα στην Βάσω Μπόγρη  για να αλλάξουμε πραγματικά και ουσιαστικά τη Σαλαμίνα μας!
Μια νέα σελίδα ανοίγεται σήμερα. Το τιμητικό κάλεσμα της κας Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη δεν μπορούσα να το αγνοήσω. Συστρατεύομαι δίπλα της για να αλλάξουμε... Γεράσιμος Δραγουμάνοβιτς: Συστρατεύομαι δίπλα στην Βάσω Μπόγρη  για να αλλάξουμε πραγματικά και ουσιαστικά τη Σαλαμίνα μας!

Μια νέα σελίδα ανοίγεται σήμερα.

Το τιμητικό κάλεσμα της κας Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη δεν μπορούσα να το αγνοήσω.

Συστρατεύομαι δίπλα της για να αλλάξουμε πραγματικά και ουσιαστικά τη Σαλαμίνα μας! Με επιμονή και υπομονή πολλά μπορούμε να καταφέρουμε. Πάντα προσπαθούσα και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος και πνεύμα συνεργασίας ,όχι να κάνω τα πράγματα σωστά, αλλά να κάνω τα σωστά πράγματα.

Λίγα λόγια και πολλή δουλειά….Με Δύναμη και Όραμα! Κοιτάμε μπροστά! Ξέρουμε τι θέλουμε και τι μπορούμε εμείς να κάνουμε για το όμορφο νησί μας! Στις 8 Οκτώβρη αλλάζουμε πραγματικά!

Η Σαλαμίνα μας αλλάζει!

Μαζί με μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που τους ενώνει ο κοινός σκοπός για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας , δηλώνω παρών και με γνώμονα ηθικές αξίες, εμπειρία, γνώση των σύγχρονων εργαλείων και μοντέλων διοίκησης και ιδίως με κινητήρια δύναμη το όραμα της αυριανής Δημάρχου Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη , ζητώ την στήριξη των πολιτών της Σαλαμίνας για να διαμορφώσουμε από κοινού το μέλλον του νησιού μας!

Με Σύνεση και Γνώση ξεκινάμε για ένα δημιουργικό ταξίδι…

error: Content is protected !!