Κυκλοφορεί σήμερα 1/9 με 40 σελίδες  η έντυπη “ΦΩΝΗ της  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” . Το editorial και το εξώφυλλο Κυκλοφορεί σήμερα 1/9 με 40 σελίδες  η έντυπη “ΦΩΝΗ της  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” . Το editorial και το εξώφυλλο
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Κυκλοφορεί σήμερα με 40 σελίδες η έντυπη “ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” . Η πολυφωνία ήταν και είναι για εμάς δέσμευση από την πρώτη... Κυκλοφορεί σήμερα 1/9 με 40 σελίδες  η έντυπη “ΦΩΝΗ της  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” . Το editorial και το εξώφυλλο

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Κυκλοφορεί σήμερα με 40 σελίδες η έντυπη “ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” . Η πολυφωνία ήταν και είναι για εμάς δέσμευση από την πρώτη μέρα της επανακυκλοφορίας της “ΦΩΝΗΣ” Κάποιοι θεώρησαν και θεωρούν την πολυφωνία φραγμό στα πολιτικά τους σχέδια και προσπάθησαν να την απαξιώσουν. Για μια ακόμη φορά αυτογελοιοποιήθηκαν πολιτικά. Είναι οι ίδιοι που προβάλλοντας πολιτικά σαθρές δικαιολογίες απέχουν από τα μικρόφωνα του SALAMINA TV και της ΦΩΝΗΣ φοβούμενοι, ίσως, την αποκάλυψη του μηδαμινού έργου τους αλλά και την αναντιστοιχία λόγων και πράξεων τους. Υπάρχει όμως και το υγιές κομμάτι της πολιτικής ζωής του τόπου με σαφείς πολιτικές αλλά και έργα στον τομέα ευθύνης του. Οι πραγματικοί εκφραστές του πολιτικού πολιτισμού που θέλουμε για να πάει μπροστά ο τόπος.

Διαβάστε το editorial:

“Πολιτικός πολιτισμός είναι το σύνολο των πεποιθήσεων, στάσεων και συναισθημάτων, που δίνουν την τάξη και νόημα σε μια πολιτική διαδικασία και τα οποία παρέχουν τις βασικές υποθέσεις και τους κανόνες που διέπουν τη συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος.”

Στη τοπική μας πολιτική σκηνή πολιτικό πολιτισμό από τους διεκδικητές της δημαρχιακής καρέκλας φαίνεται να έχουν μόνο οι δύο γυναίκες υποψήφιες. Παρόλο που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους προσπαθούν να περάσουν τις ιδέες τους χωρίς να καταφεύγουν σε ύβρεις αλλά επιχειρηματολογώντας και προτείνοντας από τη δική τους οπτική γωνία το καλύτερο για το τόπο. Στον αντίποδα ο προς το παρόν δήμαρχος και η δημοτική του αρχή. Νιώθω απόγνωση κάθε φορά που «μπαίνω» στα κοινωνικά δίκτυα και βλέπω υποψηφίους του πρώτης γραμμής να απευθύνονται στους απλούς πολίτες με απαράδεκτους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Με ενοχλεί επίσης το γεγονός της ανεξέλεγκτης διασποράς ψευδών ή τουλάχιστον ημιαληθινών ειδήσεων από τη δημοτική αρχή και τους συμπαθούντες αυτής. Ακόμα και διαφήμιση γνωστής εταιρείας μετατράπηκε ανερυθρίαστα σε προεκλογικό τάχα σποτ. Βλέπουμε να κυκλοφορούν απίστευτα πράγματα που ταιριάζουν μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και αναρτήσεις σε κοινωνικά μέσα που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Κι όμως η κοινωνία δείχνει να θέλει αίμα! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η ταύτιση πολλών συμπολιτών μας με αυτήν την υποκουλτούρα. Μόνο έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω όλα τα παραπάνω : υποκουλτούρα! Πονηροί πολιτικοί τυχοδιώκτες, μέσω λοιπόν της υποκουλτούρας αυτής κατάφεραν να έχουν αναγνωρισιμότητα, η οποία σε πολλές περιπτώσεις τους βοήθησε να βρεθούν σε θέση ώστε να αποφασίζουν για τις ζωές όλων μας πουλώντας ελπίδα και εξαπατώντας πολιτικά το λαό. Τι προσπαθούν να κάνουν τώρα ; Μα φυσικά το ίδιο, αποφεύγοντας τον πολιτικό διάλογο και προσπαθώντας να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες για μια ακόμη φορά. Δυστυχώς όμως, για εκείνους οι δημότες τους έχουν καταλάβει πια. Αφού δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα για την ανοικοδόμηση του τόπου, παρά μόνο φωτογραφίες ας επιστρέψουν σπίτια τους και στην επιστήμη τους. 

το Εξώφυλλό μας

error: Content is protected !!