ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στην ανακοίνωση των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και του προγράμματος του Συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στην ανακοίνωση των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και του προγράμματος του Συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ».

Μια ανακοίνωση χαράς και προοπτικής για τη μεγάλη αλλαγή και το αύριο της Πόλης μας!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, στις 20:00, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (Κύπρου & Προύσσης) και η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Η Νίκαια και ο Αγ.Ι. Ρέντης, η πόλη που θέλουμε να ανανεώσουμε ριζικά, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου.

Το μέλλον της πόλης πρέπει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.

Ο Δήμος ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ, ο δήμος του αύριο, πρέπει να είναι επίτευγμα της σύνθεσης ιδεών και της συνεργασίας των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης.

Αυτός είναι ο στόχος που εμπνέει και ενεργοποιεί τους κατοίκους αυτής της πόλης, αυτός είναι ο στόχος όλων εμάς.

Στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες της Νίκαιας  και του Ρέντη να επιλέξουν το νέο, να ανατρέψουν την απραξία και να θέσουν νέους στόχους για έργα με οργάνωση, καθαρότητα, σύγχρονη ματιά και υπηρεσίες για τον πολίτη που υποφέρει από τη συσσώρευση και τη διαιώνιση των αμέτρητων προβλημάτων.

Ο Συνδυασμός μας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ», με επικεφαλής τον Επ. Καθηγητή Λογιστικής /Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κο ΚΑΝΕΛΛΟ ΤΟΥΝΤΑ καλεί όλους τους πολίτες να συμπορευτούν, να γνωρίσουν το όραμα και τα στελέχη της Παράταξής μας.

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι ο συνδυασμός μας δεν είναι κομματικός και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα το καρπωθεί ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό ΚΟΜΜΑ . Η δημοτική μας κίνηση αποτελείται από υποψηφίους που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στον Δήμο και δεν αποτελούμε τη συνέχεια κανενός!

Σας καλούμε να φτιάξουμε μαζί μια πόλη που θα ξεχωρίζει, να γίνει η Νίκαια και ο Ρέντης που αγαπάμε, πόλη ευημερίας.

Κατανοώντας τις ανάγκες των ανθρώπων της, να ενώσουμε τις παραγωγικές της δυνάμεις και να δώσουμε έναν νέο ρόλο στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, που τόσα μπορεί να επιτύχει για τη βελτίωση της ζωής όλων μας!

Στόχος μας, να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, να βάλουμε τη Νίκαια και τον Αγ.Ι. Ρέντη σε τροχιά ανάπτυξης και να διαμορφώσουμε την πόλη του αύριο.

Παρουσιάζουμε νέα πρόσωπα στην κοινωνία με την ελπίδα ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να την εκπροσωπήσουν και να καταθέσουν τα όνειρά τους, την γνώση τους και κυρίως την φρεσκάδα τους στην πόλη.

Ξέρουμε τι χρειάζεται και μπορούμε να το πετύχουμε.

Θέλουμε μια πόλη με ταυτότητα!

Γιατί, εμείς δεν θα κάνουμε ό,τι μπορούμε

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ό,ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ !

error: Content is protected !!