Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Γκανάς εξήγγειλε ότι θα χαρίζει το μισθό του δημάρχου στους φτωχούς της πόλης Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Γκανάς εξήγγειλε ότι θα χαρίζει το μισθό του δημάρχου στους φτωχούς της πόλης
Ο ανεξάρτητος δήμαρχος Περάματος  και επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”, Δημήτρης Γκανάς, έκανε την εξαγγελία ότι θα χαρίζει το μισθό του  για δράσεις κοινωνικής... Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Γκανάς εξήγγειλε ότι θα χαρίζει το μισθό του δημάρχου στους φτωχούς της πόλης

Ο ανεξάρτητος δήμαρχος Περάματος  και επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”, Δημήτρης Γκανάς, έκανε την εξαγγελία ότι θα χαρίζει το μισθό του  για δράσεις κοινωνικής και προνοιακής στήριξης, γεγονός που έχει ενθουσιάσει τους δημότες . 

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος στην ευθύτερη περιοχή  της Α και Β εκλογικής περιφέρειας Πειραιά που έχει δηλώσει ότι θα δίνει τον μισθό του στους φτωχούς και άπορους της πόλης του.

Επίσης ο κ Γκανάς  έχει στείλει το μήνυμα στους ψηφοφόρους ότι αποτελεί επιλογή που εγγυάται ότι ο Δήμος  Περάματος θα διοικείται με συναινετικό τρόπο, με συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και όλους τους φορείς και χωρίς τη λογική του απόλυτου άρχοντα.

Σημειώνει επίσης ο κ. Γκανάς στο ότι θα μείνει  προσιτός σε όλους τους δημότες και βρίσκεται σταθερά δίπλα τους, γεγονός που ήδη  έχει αποδείξει με την πολυετή κοινωνική προσφορά του  στους κατοίκους του δήμου Περάματος.

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”

pireasnews.gr

error: Content is protected !!