Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας part 3 Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας part 3
Η Κα Θεοδωρακοπούλου με ενημέρωσαν πως στις 05/09/23 έδωσε μια διαδικτυακή συνέντευξη . Κατανοώ την σύγχυση της και την αμηχανία της μπροστά στην αλήθεια... Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας part 3

Η Κα Θεοδωρακοπούλου με ενημέρωσαν πως στις 05/09/23 έδωσε μια διαδικτυακή συνέντευξη .

Κατανοώ την σύγχυση της και την αμηχανία της μπροστά στην αλήθεια μου αλλά της συνιστώ ψυχραιμία .

Η Κα Θεοδωρακοπούλου παραιτήθηκε 31/12/2022 , έως την ημερομηνία αυτή είχε κατατεθεί ο 3ος λογαριασμός με αριθμό πρωτοκόλλου 1041/2022 και όχι ο 2ος όπως λανθασμένα αναφέρει για το έργο της αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου.

Ως πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης δεν δικαιολογείται να Μην γνωρίζει πως ο Κος Βαϊλας ΔΕΝ είναι επιβλέπων μηχανικός όπως ψευδώς αναφέρει .

Βέβαια η άγνοια της δεν σταματά εδώ καθώς ΟΥΤΕ ο Κος Ιωαννίδης είναι επιβλέπων όπως πάλι ψευδώς αναφέρει !

Της προτείνω να διαβάσει την ΑΔΑ: ΨΕΧ67Λ7-ΖΔΜ για να μάθει έστω και τώρα τα μέλη της επιτροπής που εκείνη προεδρεύει. Επίσης να βρει την απόφαση της περιφέρειας νήσων 769721/2021 για να μάθει πως οι επιβλέποντες μηχανικοί είναι της περιφέρειας (και όχι του Δήμου ) και είναι οι Κα Μουγκογιάννη και η Κα Ραφαηλάκη .

Όσον αφορά για την ιντερνετική πρόσκληση που μου κάνει και για να λογοδοτήσω στην επιτροπή παρακολούθησης εννοείται πως την αποδέχομαι και την περιμένω γραπτώς στο γραφείο μου . Στην μικρή μου πολιτική θητεία ποτέ δεν είπα ούτε έγραψα κάτι χωρίς αποδείξεις.

Θυμίζω στην Κα Θεοδωρακοπούλου πως εκείνη έχει στον συνδυασμό της υποψήφιο που κατηγόρησε όλους τους αιρετούς που έχουν περάσει από τον Δήμο ως κλέφτες και εκείνη δεν μίλησε !

Θυμίζω στην Κα Θεοδωρακοπούλου πως έχει στον συνδυασμό της υποψήφιο που την κατηγορούσε πριν λίγο καιρό για την υπόθεση της Κυνόσουρας!

Εν κατακλείδι ο ανάδοχος δεν έχει πληρωθεί εδώ και 14 μήνες ενώ έχει καταθέσει τον 6ο λογαριασμό!

Δεσμεύτηκε πως αν έχει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη , αναμένουμε.

Υγ. Εννοείται πως πήγα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο φέρυ μποτ Γλυκοφιλούσα αν και δεν είχα καλεστεί όπως και κανένας από την Δημοτική αρχή. ( Ακάλεστος). Μάρτυρας μου ο μουσικός Παυλόπουλος και όχι μόνο .Μας κουράσατε με την λάσπη και την πόλωση ας μιλήσουμε για προγράμματα και θέσεις έστω και τώρα ένα μήνα πριν τις εκλογές. Όσο και αν προσπαθείτε το άσπρο δεν γίνεται μαύρο .
Με εκτίμηση 

Θανάσης Αλαισκας

Δημοτικός Σύμβουλος

Πρόεδρος ΑΚΟΙΠΟΠ

error: Content is protected !!