Ο ΘΕΌΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΌΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ Ο ΘΕΌΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΌΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ
Του Γρηγόρη Καπετανάκη Ο προεκλογικός πυρετός έφερε σε δεύτερο πλάνο πολλά σημαντικά θέματα με κυριότερο το θέμα της πυρκαγιάς του αντλιοστασίου. Το φέρνω λοιπόν... Ο ΘΕΌΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΌΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ

Του Γρηγόρη Καπετανάκη

Ο προεκλογικός πυρετός έφερε σε δεύτερο πλάνο πολλά σημαντικά θέματα με κυριότερο το θέμα της πυρκαγιάς του αντλιοστασίου.

Το φέρνω λοιπόν εγώ πάλι στο προσκήνιο με αφορμή το γεγονός ότι ήρθε στα χέρια μου ως δημοσιογράφος ανώνυμα στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού μου το πόρισμα του πραγματογνώμονα που αφορά στην πυρκαγιά και που ο απερχόμενος αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιήσει.

Είναι δε πολύ σημαντικό γιατί στο δημοτικό συμβούλιο που ασχολήθηκε με το θέμα ο δήμαρχος διαβάζοντας τα σημεία του πορίσματος που τον βόλευαν, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς προς την αντιπολίτευση και υπονοούμενα για την αντίπαλο του υποψήφια.

Ισχυρίστηκε δηλαδή ότι η φωτιά στο αντλιοστάσιο ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς!

Κατηγόρησε έμμεσα συμπολίτες μας δηλαδή για κακουργηματικές πράξεις για να καλύψει, όπως σύντομα θα αποδειχθεί, τη δική του εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία, χρησιμοποιώντας μια παράγραφο του πορίσματος για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους!

Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπά όμως και το νοικοκύρη, διαβάστε παρακάτω ποια είναι η πραγματικότητα βάσει του επίσημου πορίσματος…

Θα αναφέρω κομμάτια του πορίσματος επιγραμματικά για να μην κουράσω.

1) Μήπως κ. Δήμαρχε η τελευταία φορά που μπήκαν άνθρωποι στο αντλιοστάσιο στης 17 Σεπτεμβρίου απογευματινές ώρες διότι υπήρχε βλάβη δικτύου και την επόμενη ημέρα στης 08:15 ημέρα Κυριακή έπιασε φωτιά το αντλιοστάσιο…

2) Το διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2021 μέχρι την ημέρα της πυρκαγιάς δεν είχατε κάνει σύμβαση για την συντήρηση του αντλιοστασίου, γιατί κ.Δήμαρχε???

3) Τον Σεπτέμβριο του 2022 2 αντλίες έκαναν έντονο θόρυβο και τις θέσατε εκτός λειτουργίας γιατί κ.Δήμαρχε δεν έγινε άμεση επισκευή???

4) Αναφέρει σε δύο τρία σημεία ο εμπειρογνώμονας ότι δεν βρέθηκαν μετά από λεπτομερείς έρευνες δεν βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικών μηχανισμών και βίαιες μετατόπισεις στοιχείων ή αντικειμένων….

5) Και λέει πάρα τα ανωτέρω ότι η άποψη του υπογράφοντα ότι η έναρξη της πυρκαγιάς οφείλεται σε εμπρησμό από πρόθεση…ήμαρτον κ.Δήμαρχε…

6) Επίσης λέει ότι θα μπορούσε εκτός των άλλων ότι θα μπορούσε να το κάνει κάποιος που να έχει κλειδιά, όμως σε κάποιο σημείο του πορίσματος ότι κλειδιά έχει μόνο ο Δήμος…..

7) Και τελειώνοντας (Προς το παρόν) αναφέροντας τι αναφέρει σε άλλο σημείο ο πραγματογνώμονας ότι η έναρξη της πυρκαγιάς δεν μπορεί να αποδοθεί σε εκρηκτικούς μηχανισμούς καθώς και σε εύφλεκτα υλικά γιατί κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε….

Αν χρειαστεί θα επανέλθω με λεπτομέρειες. Οι δημότες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους…

Γρηγόρης Καπετανάκης

Δημοσιογράφος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός.

error: Content is protected !!