ΤΊ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΚΎΡΙΕ ΣΈΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ; ΤΊ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΚΎΡΙΕ ΣΈΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ;
του Γρηγόρη Καπετανάκη Το θέμα του αντλιοστασίου μας απασχόλησε και μας απασχολεί ακόμα. Ο απερχόμενος, προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις για να καλύψει τις δικές... ΤΊ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΚΎΡΙΕ ΣΈΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ;

του Γρηγόρη Καπετανάκη

Το θέμα του αντλιοστασίου μας απασχόλησε και μας απασχολεί ακόμα.

Ο απερχόμενος, προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις για να καλύψει τις δικές του ευθύνες, κατηγόρησε ευθέως την αντιπολίτευση ότι ευθύνεται για την πυρκαγιά που το κατέστρεψε κατά ένα μεγάλο μέρος.

Όλοι θυμόμαστε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο στο οποίο ο δήμαρχος αφού διάβασε μια “βολική” παράγραφο του πορίσματος, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση με απαράδεκτες εκφράσεις.

Τελικά το μόνο που απέδειξε είναι ότι ο ένοχος φωνάζει περισσότερο, αφού ούτε στοιχεία εμπρησμού βρέθηκαν, ούτε ίχνη παραβίασης του χώρου! Οι μόνοι άλλωστε που είχαν κλειδιά ήταν οι άνθρωποι του δήμου.

Από τη στιγμή όμως που άρχισε να βγαίνει στο φως η αλήθεια ο απερχόμενος σιώπησε.

Ούτε το πόρισμα έδειξε σε κανένα, ούτε συγγνώμη ζήτησε από κανένα. Το μόνο που λέει διαρκώς είναι το ότι δεν απαντά στη λάσπη! Έτσι είναι… ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το απαξιώνει.

Ήξερε όμως τους κινδύνους της ελλιπούς συντήρησης. Είχε προειδοποιηθεί γι’ αυτό. Ήξερε ότι η ζημιά ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κι εντούτοις δεν υπέγραψε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία και είχαμε τα γνωστά αποτελέσματα.

Εκτός των άλλων είχε και το θράσος να απαγγείλει κατηγορίες! Μας δίνει λοιπόν κι εμάς το δικαίωμα να σκεφτούμε ότι θέλουμε. Για παράδειγμα… μήπως κ. δήμαρχε αφήσατε σκόπιμα να συμβεί η ζημιά για να ενοχοποιήσετε την αντιπολίτευση;

Μήπως όλο αυτό ήταν μια ερασιτεχνική και άθλια πολιτική προβοκάτσια; Όλος ο κόσμος σας ρωτά το ίδιο πράγμα! Απαντήστε επιτέλους!..

Διαβάστε αυτά που ήθελε ο κ.Δημαρχος να κρύψει……

error: Content is protected !!