Ενημέρωση  από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας Ενημέρωση  από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας
ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας πραγματοποίησε στα γραφεία του την Πέμπτη 24/8/2023 συνάντηση με τον... Ενημέρωση  από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας πραγματοποίησε στα γραφεία του την Πέμπτη 24/8/2023 συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Βουτσινά Ιωάννη μαζί με επαγγελματίες του νησιού μας όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις των καταστημάτων.

2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του ενόψει του
Δεκαπενταύγουστου ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σαλαμίνας με τρόφιμα, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

3) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας χορήγησε τον Ιούλιο μήνα συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο μετά από αίτημα του Αστυνομικού τμήματος Σαλαμίνας ένα air-condition για τις ανάγκες τους.

4) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά μετά από ενημέρωση του συλλόγου μας για τις δράσεις και τις χορηγίες μας ενίσχυσε το ταμείο μας συνεχίζοντας την καλή συνεργασία μας και την στήριξη του έργου μας.

5) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση των τουριστικών φυλλαδίων για την προώθηση και την διαφήμιση του νησιού μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έγινε από τον Δήμο Σαλαμίνος.

6) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συναντήθηκαν στα γραφεία μας με την υποψήφια Δήμαρχο Σαλαμίνας Κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του νησιού μας.

7) ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:
✓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ( Ψητοπωλείο <<ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ>> Λ. Σαλαμίνος 235, Τηλ.2104644442 ).
✓ ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( Περίπτερο, Πλατεία Αγίου Νικολάου – Σελήνια , Τηλ.2104674883).
✓ VOROBEY ELENA & ΣΙΑ Ε.Ε. (Αναψυκτήριο <>, Πλατεία Αγίου Νικολάου 3 – Σελήνια, τηλ.2104674762).

error: Content is protected !!