«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των 140 συμβούλων και του προγράμματος της Υπ. Δημάρχου, Βάσως Μπόγρη» «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των 140 συμβούλων και του προγράμματος της Υπ. Δημάρχου, Βάσως Μπόγρη»
Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων καθώς και του... «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των 140 συμβούλων και του προγράμματος της Υπ. Δημάρχου, Βάσως Μπόγρη»

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων καθώς και του προγράμματός του συνδυασμού «Η Σαλαμίνα μας με Δύναμη και Όραμα».

Στην ομιλία της η τ.Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας, Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, αρχικά, εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους πληγέντες των φονικών πλημμυρών της Θεσσαλίας, ευχόμενη να είναι γρήγορη η μετάβασή τους στην κανονικότητα.

Αφού ανέδειξε τις ανεπάρκειες και απάντησε στις ψευδείς κατηγορίες της Δημοτικής αρχής για φλέγοντα ζητήματα, με ιδιαίτερη μνεία στο ζήτημα της βλάβης του αντλιοστασίου, συνέχισε με την παρουσίαση των ήδη ολοκληρωμένων έργων από την Περιφέρεια Αττικής κατά το 2019-2022.

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας της παρουσίασε βασικούς πυλώνες του προγράμματος της, αναφέροντας ενδεικτικά τους στόχους της για την επόμενη ημέρα!

  1. «Πράσινη» Σαλαμίνα
  2. «Ασφαλής» Σαλαμίνα
  3. «Κοινωνική» Σαλαμίνα
  4. «Υγιής» Σαλαμίνα
  5. «Ξεχωριστή» Σαλαμίνα
  6. «Ψηφιακή» Σαλαμίνα
  7. «Η Σαλαμίνα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού»
  8. «Διασύνδεση με τους Συλλόγους»
  9. «Παιδεία»
  10. Τουρισμός
  11. «Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων»

Κλείνοντας την ομιλία της, τόνισε τα εξής:

«Στην κάλπη οφείλουμε να επιλέξουμε μια δημοτική αρχή που με σημαντικές και θαρραλέες αποφάσεις θα αλλάξει το μέλλον της Σαλαμίνας μας. Χάσαμε τέσσερα χρόνια! Ο τόπος μας δεν αντέχει να χάσει άλλα πέντε!Λέμε ΟΧΙ στην κατηγοριοποίηση των πολιτών και στις διακρίσεις!Λέμε ΝΑΙ στη Διαφάνεια και στην ορθή διαχείριση του δημόσιου χρήματος! Προχωράμε σταθερά μπροστά, για μία Σαλαμίνα με Δύναμη και Όραμα!»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των 140 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Χαιρετισμό απηύθυναν,

  • ο κ.Διονύσης Χατζηδάκης, βουλευτής ΝΔ Β3 Νοτίου Τομέα και Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, όπου έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του κόμματος στο πρόσωπο της κας.Μπόγρη,
  • ο κ.Δημήτρης Μαρκόπουλος, βουλευτής ΝΔ Β Πειραιά, ο οποίος εξήρε τις διοικητικές της ικανότητες και την δήλωσε την εμπιστοσύνη του σε εκείνη για την επόμενη ημέρα της Σαλαμίνας ,
  • η κα.Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά και υποψήφια με την παράταξη του Ν.Χαρδαλιά, η οποία με τον συγκινητικό της λόγο έδωσε έμφαση στην συνεργασία της με την κα. Μπογρη στην Περιφέρεια Αττικής και στην κοινή πορεία τους στο κόμμα,
  • Καθώς και ο κ.Γιάννης Βουτσινάς, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Υπ. Περιφ. Σύμβουλος Νήσων με την παράταξη του Ν.Χαρδαλιά, ο οποίος μίλησε για τη διαχρονική φιλιά και τον θαυμασμό του στο πρόσωπο της.
  • Παρά την απουσία τους λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, απέστειλαν θερμούς χαιρετισμούς, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ.Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αναγνώρισε το έργο της κας.Μπογρη στην ΠΕ Νήσων, δίνοντας της ψήφο εμπιστοσύνης και η κα.Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Πρόεδρος του ΣΕΦ και πολιτευτής ΝΔ Β Πειραιά, η οποία αναφέρθηκε στην επιτυχία χρόνια φιλιά και συνεργασία μαζί της.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι εκπρόσωποι των Βουλευτών ΝΔ Β Πειραιά, κ.Μιχάλη Λιβανού και κ.Γιώργου Βρεττάκου, ο κ.Δημήτρης Ελευσινιώτης, πρώην Αρχηγός ΓΕΝ και πρώην Υφυπουργός Άμυνας, ο κ.Αναστάσιος Μιχάλαρος, Ναύαρχος Ε.Α και πρώην Διοικητής Ναυστάθμου Σαλαμίνας, ο κ. Δαβάκης Γιώργος, Συμπαραστάτης του Δημότη Δήμου Πειραιά και πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ.Σταύρος Μελιδώνης, πολιτευτής ΝΔ Β Πειραιά, ο κ. Αλέξανδρος Κριτσίκης, Υπ.Περιφ. Σύμβουλος Νήσων με την παράταξη του Γ. Ιωακειμίδη, πρώην Δήμαρχοι Σαλαμίνας, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού μας.

error: Content is protected !!