Ρούλα Νάννου: Η“μαύρη” επέτειος της πυρκαγιάς στο αντλιοστάσιο αποχέτευσης. Ρούλα Νάννου: Η“μαύρη” επέτειος της πυρκαγιάς στο αντλιοστάσιο αποχέτευσης.
Ήταν 18 Σεπτέμβρη του 2022 ξημερώματα Κυριακής όταν ξέσπασε η φωτιά στο αντλιοστάσιο και το κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς, με αποτέλεσμα να πλημυρίσει το κέντρο... Ρούλα Νάννου: Η“μαύρη” επέτειος της πυρκαγιάς στο αντλιοστάσιο αποχέτευσης.

Ήταν 18 Σεπτέμβρη του 2022 ξημερώματα Κυριακής όταν ξέσπασε η φωτιά στο αντλιοστάσιο και το κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς, με αποτέλεσμα να πλημυρίσει το κέντρο της Πόλης με τα βοθρολύματα που ξεχείλιζαν από τα φρεάτια των δρόμων και ο κόσμος έψαχνε εναγωνίως να βρει μάσκες κορονοϊού, γιατί δεν άντεχε τη μπόχα που αναδυόταν.

Μία αποφράδα ημέρα που μακάρι να μην υπήρξε ποτέ, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να την ξεχάσει. Θα μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη του δημότη για να του θυμίζει κάθε φορά που βρεθεί μπροστά από κάλπη, την παροιμία «Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο».

Ένας χρόνος πέρασε από τότε και ο μόνος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνος για την τραγωδία κ. Παναγόπουλος δεν γύρισε να ζητήσει ούτε ένα ΄συγνώμη΄από τον κόσμο που εξ αιτίας του υπέφερε τα πάνδεινα για μήνες.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ και ΑΛΑΖΟΝΑΣ, αποκρύπτοντας τα πραγματικά παραστατικά και την αλήθεια, προσπάθησε να αποσείσει τις βαριές ευθύνες του με το να ρίχνει λάσπη και να διαπομπεύει με φέιγ-βολάν πολιτικούς του αντιπάλους ως “ εμπρηστές και δολιοφθορείς”.

Δεν περίμενε ότι η Πραγματογνωμοσύνη θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας και θα αποκαλυπτόταν η αλήθεια ότι ο πραγματικός εμπρηστής είναι ο ίδιος με τις εγκληματικές του πράξεις και παραλείψεις τις οποίες ο ανεπίδεκτος μαθήσεως κ.Παναγόπουλος επανέλαβε ακόμα κι όταν, 5-6 μέρες πριν την πυρκαγιά, οι μισές αντλίες φώναζαν για βοήθεια, κι εκείνος αντί να επισκευάσει, έστω και την ύστατη στιγμή, τη βλάβη τους και να ξαναδουλέψουν, τις έθεσε εκτός λειτουργίας ισχυριζόμενος ότι δεν έχει λεφτά.

Μα μόνο τα 10.000 ευρώ που είχε καπαρώσει για τα βεγγαλικά, έφθαναν και περίσσευαν για την επισκευή των αντλιών. Κι όμως, προτίμησε τα βεγγαλικά και το επόμενο Σάββατο 17/9 το απόγευμα παραμονή της πυρκαγιάς , παρουσιάζεται εκ νέου βλάβη, πηγαίνουν στο αντλιοστάσιο, κάνανε τι κάνανε, έφυγαν το βράδυ, κλείδωσαν την πόρτα και με το ξημέρωμα της Κυριακής 18/9 αρπάζει φωτιά η (μόνη;) αντλία που ήταν σε λειτουργία και ολοκληρώθηκε το κακό.

Είναι γεγονός ότι από τότε που βγήκε το Πόρισμα στη δημοσιότητα άκρα του τάφου σιωπή από τον κατ΄άλλα λαλίστατο κ.Παναγόπουλο, παρά τα όσα δικαίως του καταμαρτυρούν, αλλά τι να κάνει και τι να πεί ο δύσμοιρος που το Πόρισμα είναι καταπέλτης και τον καίει;

Να ανασκευάσει τα ψέματα πού έλεγε;

Δεν μπορεί γιατί είναι γραμμένα και ηχογραφημένα. Να διαψεύσει τις ένορκες καταθέσεις των μαρτύρων; Ούτε αυτό μπορεί γιατί υπάρχουν ντοκουμέντα. Το μόνο λοιπόν που του μένει να κάνει είναι να σιωπά και να κρύβεται επενδύοντας στη λήθη, στη λησμονιά.

Έλα όμως που η μπόχα ακόμα υπάρχει !!

Ες αύριον τα σπουδαία. Τώρα ας σεβαστούμε τη σημερινή επέτειο.

Σαλαμίνα 18/9/2023

Ισιδώρα ΝάννουΕπικεφαλής Δημ. Παράταξης

Τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

error: Content is protected !!