Βάσω Μπόγρη: Δείξαμε έργο , εξασφαλίζουμε την προοπτική της Σαλαμίνας μας. Βάσω Μπόγρη: Δείξαμε έργο , εξασφαλίζουμε την προοπτική της Σαλαμίνας μας.
Εργαστήκαμε σκληρά για την ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας Αττικής. Δυστυχώς στην Σαλαμίνα είχαμε τη ατυχία να έχουμε μια δημοτική αρχή που αρνήθηκε συνειδητά να... Βάσω Μπόγρη: Δείξαμε έργο , εξασφαλίζουμε την προοπτική της Σαλαμίνας μας.

Εργαστήκαμε σκληρά για την ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας Αττικής.

Δυστυχώς στην Σαλαμίνα είχαμε τη ατυχία να έχουμε μια δημοτική αρχή που αρνήθηκε συνειδητά να μάθει, αρνήθηκε συνειδητά να τα καταφέρει!

Όμως παρόλα αυτά, και με τόσες δυσκολίες φέραμε έργα χειροπιαστά και όχι μακέτες. Έργα που τα υλοποιήσαμε ή βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε φάση υλοποίησης.

Ένα από αυτά είναι οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ.

Δώστε μας την δυνατότητα αυτή την φορά, ως επόμενη δημοτική αρχή να αλλάξουμε την πορεία του τόπου μας αποτελεσματικά, ολοκληρώνοντας τα έργα που εξασφαλίσαμε από την Περιφέρεια Αττικής και διεκδικώντας νέες χρηματοδοτήσεις τόσο από την Περιφερεια, όσο και από τα Υπουργεία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείξαμε έργο ,εξασφαλίζουμε την προοπτική της Σαλαμίνας μας.

Είχαν την ευκαιρία τους και δεν την αξιοποίησαν. Δώστε μας την δίκη μας ευκαιρία ώστε η Σαλαμίνα μας να αλλάξει πραγματικά.

error: Content is protected !!