Βάσω Μπόγρη: Η τοξικότητα στην ιδέα της ήττας βγάζει το πραγματικό της πρόσωπο. Βάσω Μπόγρη: Η τοξικότητα στην ιδέα της ήττας βγάζει το πραγματικό της πρόσωπο.
Η τοξικότητα στην ιδέα της ήττας βγάζει το πραγματικό της πρόσωπο. Αποκαλύπτεται ο εμπνευστής των συκοφαντιών, που όλο αυτό το διάστημα δηλητηρίαζαν την κοινωνία... Βάσω Μπόγρη: Η τοξικότητα στην ιδέα της ήττας βγάζει το πραγματικό της πρόσωπο.

Η τοξικότητα στην ιδέα της ήττας βγάζει το πραγματικό της πρόσωπο. Αποκαλύπτεται ο εμπνευστής των συκοφαντιών, που όλο αυτό το διάστημα δηλητηρίαζαν την κοινωνία μας.

Δυστυχώς ο κ.Παναγόπουλος δεν ακολούθησε τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Κ.Π.Καβάφη στο “Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον” και αντί σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος να αποχαιρετήσει τον Δήμο Σαλαμίνας που χάνει, καταφεύγει τη μια σε παρακάλια την άλλη σε συκοφαντίες ακόμα και για ποινικά αδικήματα που συμβαίνουν στο νησί μας.

Κάνω έκκληση στους Δημότες της Σαλαμίνας, είτε στηρίζουν την παράταξη μας είτε όχι, να μην ακολουθήσουν τον κατήφορο του.

Μην παρασύρεστε από άθλιες μεθοδεύσεις, προβοκάτσια και προκλήσεις.

Σε λίγες ημέρες η Σαλαμίνα μας θα ανήκει στους Δημότες.

Σε λίγες ημέρες όλοι μαζί θα γυρίσουμε την σελίδα της ανάπτυξης ,των κανόνων ,της ενότητας.

error: Content is protected !!