ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ από τον Πανελλήνιο Πολιτιστικό Σύλλογο Μανιατών & Φίλων ”Η ΜΑΝΗ” ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ από τον Πανελλήνιο Πολιτιστικό Σύλλογο Μανιατών & Φίλων ”Η ΜΑΝΗ”
Ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών & Φίλων ”Η ΜΑΝΗ” σας προσκαλούν στη 1η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στον... ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ από τον Πανελλήνιο Πολιτιστικό Σύλλογο Μανιατών & Φίλων ”Η ΜΑΝΗ”

Ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών & Φίλων ”Η ΜΑΝΗ” σας προσκαλούν στη 1η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων (Σιλό) την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου με τραγούδι από την αγαπημένη τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά. 

Οι λάτρεις της καλής μπύρας, αλλά κυρίως της ανθρώπινης επικοινωνίας, συναντώνται στον Πολυχώρο Λιπασμάτων σε ένα γλέντι με πολλή μουσική, χορό, μανιάτικες γεύσεις και φυσικά … άφθονη μπύρα από τη λακωνική SPARTA BEER.

Είσοδος Ελεύθερη!!!

Προς εξυπηρέτηση του κοινού θα υπάρξει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με πούλμαν, από τη πλατεία Κύπρου επί της οδό Καραολή & Δημητρίου στις 20:30 ώρα και με επιστροφή στις 24:00 ώρα.

Για κράτηση θέσης καλέστε στο 6958477709.

Με εκτίμηση,
Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών & Φίλων
”Η Μάνη”

error: Content is protected !!