«Η πυρκαγιά στο αντλιοστάσιο καίει τελικά τον κ.Παναγόπουλο- Περισσότερα στοιχεία ήρθαν στο φως για την πραγματογνωμοσύνη» «Η πυρκαγιά στο αντλιοστάσιο καίει τελικά τον κ.Παναγόπουλο- Περισσότερα στοιχεία ήρθαν στο φως για την πραγματογνωμοσύνη»
Λίγες ημέρες πέρασαν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την πυρκαγιά στο κεντρικό αντλιοστάσιο αποχέτευσης , αλλά ακόμα απαντήσεις και κυρίως λύσεις δεν έχουμε... «Η πυρκαγιά στο αντλιοστάσιο καίει τελικά τον κ.Παναγόπουλο- Περισσότερα στοιχεία ήρθαν στο φως για την πραγματογνωμοσύνη»

Λίγες ημέρες πέρασαν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την πυρκαγιά στο κεντρικό αντλιοστάσιο αποχέτευσης , αλλά ακόμα απαντήσεις και κυρίως λύσεις δεν έχουμε δει από τον κ. Δήμαρχο. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη αποκατάστασης της βλάβης και φυσικά δεν έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητοι πόροι για την επισκευή του. Για ένα ολόκληρο χρόνο ο Δήμος χρεώνεται με επιπλέον χρήματα. Αντί λοιπόν να αναζητήσει τρόπους και πόρους για την αποκατάσταση της βλάβης, και να μας απαντήσει γιατί δεν υπήρχε σύμβαση συντήρησης του αντλιοστασίου, αρκέστηκε σε προσωπικές επιθέσεις εις βάρος των δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης και της Υπ. Δημάρχου, Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη. Μάλλον θεώρησε ότι οι πολίτες της Σαλαμίνας είχαν μεγαλύτερη ανάγκη από τρικάκια που θυμίζουν δεκαετία του 1980, από ψευδείς δηλώσεις περί υποτιθέμενης χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, και άλλες τέτοιες σκοταδιστικές τακτικές… Και ερχόμαστε στη περίφημη έκθεση πραγματογνωμοσύνης.

Ο κ. Δήμαρχος επέλεξε να διαβάσει ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου μία γραμμή μόνο αφήνοντας πάλι αιχμές για πιθανότητα εμπρησμού. Αμέλησε όμως (εσκεμμένα άραγε;;) να μας πει ότι το πόρισμα, το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες, μιλά για βλάβη στο αντλιοστάσιο την προηγούμενη ημέρα της πυρκαγιάς. Επίσης, έγινε έρευνα στον χώρο τόσο για εκρηκτικό μηχανισμό όσο και για εύφλεκτα υλικά αλλά δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα !!! Μάλιστα σύμφωνα με τις καταθέσεις, υπάρχει πιθανότητα η φωτιά να προκλήθηκε από κάποιο τρωκτικό, καθώς τα καλώδια βρίσκονταν σε ανοικτό κανάλι. Τέλος, όπως προκύπτει από την κατάθεση εργαζόμενου του συνεργείου δηλώνει ότι το προηγούμενο βράδυ είχε επισκεφτεί το αντλιοστάσιο λόγω βλάβης χωρίς όμως να κάνει κάποια άλλη εργασία. Την ίδια στιγμή ο πραγματογνώμονας στα συμπεράσματά του αναφέρει ότι κανείς δεν είχε επισκεφτεί το χώρο του αντλιοστασίου αποχέτευσης μικρό διάστημα πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς. Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Από τη στιγμή που ο Δήμαρχος γνώριζε στο σύνολό της την πραγματογνωμοσύνη, θέτουμε το εξής ερώτημα: Δικαιολογούνται οι ύβρεις, οι ανυπόστατες κατηγορίες και οι προσβολές σε προσωπικό επίπεδο στα αντιπολιτευόμενα μέλη του δημοτικού συμβουλίου;; Όλο αυτό που παρακολουθήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο ήταν το θέατρο της «στημένης» οργής του;; Πόσο θέατρο μπορεί να παίξει κάποιος για να κρατήσει τελικά την περιβόητη καρέκλα;; Τα συμπεράσματα δικά σας… Ας μην επιτρέψουμε πλέον να συνεχίζεται αυτή η εξόφθαλμη προσβολή της νοημοσύνης μας! Αρκετά πια!

Δείτε τα πολύ ενδιαφέροντα videos στο κανάλι μας κλικάροντας πάνω στην εικόνα
error: Content is protected !!