Ληστεία σε κατάστημα εστίασης στα Σελήνια Σαλαμίνας – Απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη, τον έδειρε και “βούτηξε” το ταμείο Ληστεία σε κατάστημα εστίασης στα Σελήνια Σαλαμίνας – Απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη, τον έδειρε και “βούτηξε” το ταμείο
Μετά το περιστατικό με τον 36χρονο που απείλησε ιδιοκτήτη εστιατορίου με ψεύτικο όπλο για να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα... Ληστεία σε κατάστημα εστίασης στα Σελήνια Σαλαμίνας – Απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη, τον έδειρε και “βούτηξε” το ταμείο

Μετά το περιστατικό με τον 36χρονο που απείλησε ιδιοκτήτη εστιατορίου με ψεύτικο όπλο για να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα άλλο περιστατικό που συνέβη στα Σελήνια Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πριν 10 μέρες υπήρξε περιστατικό με ληστεία στα Σελήνια Σαλαμίνας.



Ο ληστής μπήκε περίπου στις 3.30 η ώρα τα ξημερώματα σε παραλιακό καταστήματα στα Σελήνια και σημάδεψε με μαχαίρι στη κοιλιά και στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη. Στο τέλος αφού τον ξυλοκόπησε πήρε από το ταμείο το ποσό των 370 ευρώ περίπου.

Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τραυματίστηκε ελαφρά, διακομίστηκε όμως σε νοσοκομείο όπου την άλλη ημέρα πήρε εξιτήριο.



Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΑΤ Σαλαμίνας, δύο αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον δράστη 2χλμ. μακριά από το κατάστημα.

Ο δράστης προφυλακίστηκε.

salamina-press.blogspot.com

error: Content is protected !!