Χαμένος στο ίδιο το παιχνίδι που απεγνωσμένα προσπάθησε να στήσει ο απερχόμενος δήμαρχος. Χαμένος στο ίδιο το παιχνίδι που απεγνωσμένα προσπάθησε να στήσει ο απερχόμενος δήμαρχος.
Έχουμε πια εμπεδώσει ότι η δημοτική αρχή του κ. Παναγόπουλου δεν πρόκειται να απαντήσει σε τίποτα. Το δε σχεδόν μηδενικό της έργο την έχει... Χαμένος στο ίδιο το παιχνίδι που απεγνωσμένα προσπάθησε να στήσει ο απερχόμενος δήμαρχος.

Έχουμε πια εμπεδώσει ότι η δημοτική αρχή του κ. Παναγόπουλου δεν πρόκειται να απαντήσει σε τίποτα. Το δε σχεδόν μηδενικό της έργο την έχει οδηγήσει σε προσπάθειες πόλωσης του προεκλογικού αγώνα όπου εκεί βρήκε τοίχο, αλλά και στο να προκαλεί το γέλωτα των δημοτών με τις διάφορες ενέργειες της. Έχουν μείνει μερικοί μόνο να επιμένουν σε αυτό το παιχνίδι κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα. Το άλλο παιχνίδι που προσπάθησε να στήσει είναι μέσω των προεκλογικών συγκεντρώσεων. Εκεί ο πήχης είχε ήδη μπει ψηλά από τη συγκέντρωση για τη παρουσίαση του συνδυασμού της κας Βάσως Μπόγρη. Με πανστρατιά προσπάθησε και το έφτασε στο τέρμα στη δική του παρουσίαση του συνδυασμού του στα σαφώς μικρότερα Αγάλματα. Στην πλατεία που δεν ενδιαφέρθηκε να αναμορφώσει μέσω ήδη εγκεκριμένου από τη περιφέρεια προγράμματος.

Χωρίς μεταφερόμενους οπαδούς και με πλήθος Κουλουριωτών, που δύσκολα κατεβαίνουν σε εκδηλώσεις η κα ΒάσωΜπόγρη γέμισε τα Αγάλματα την ίδια ώρα που ο απερχόμενος δήμαρχος ίσα ίσα γέμιζε ένα σινεμά στα Σελήνια. Σελήνια που έχει παντελώς εγκαταλείψει καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Τα εγκαταλελειμμένα Σελήνια όμως έδωσαν την ηχηρή τους απάντηση στον απερχόμενο δήμαρχο με την πολύ μεγάλη και σε όγκο και σε παλμό συγκέντρωση της κας Βάσως Μπόγρη.

Την ίδια στιγμή στα Αμπελάκια ο απερχόμενος δήμαρχος έπαιρνε την απάντηση του από τους Αμπελακιώτες, με την απουσία τους. Άλλωστε τον έχουν πάρει χαμπάρι πλέον και εφόσον δεν μπορούσε να πει τα ίδια ψέματα που έλεγε το 2019, προτίμησε να επιτεθεί για άλλη μια φορά μόνο επικοινωνιακά και παντοιοτρόπως αποφεύγοντας κρίσιμες απαντήσεις σε όσα του καταμαρτυρεί η κα Βάσω Μπόγρη. Το ίδιο έγινε και στο Αιάντειο.

Η σημερινή μέρα φέρνει τις τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις των δύο μονομάχων. Ο απερχόμενος δήμαρχος θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο κόσμο ακόμα τον πιστεύει (γιατί άραγε;) στα Αγάλματα. Θα δικαιολογηθεί άραγε για το αντλιοστάσιο και για τα λύματα που τρέχουν ακόμα και σήμερα στον Αγ. Νικόλαο;

Αγ. Νικόλαος Μεσάνυχτα 5/10/2023

Η κα Βάσω Μπόγρη θα δώσει τις δικές της απαντήσεις στα Αμπελάκια που αυτή τη φορά θα δώσουν ηχηρό παρόν, για να μάθουν επιτέλους την αλήθεια για το τι τους περιμένει από τη κακοδιαχείριση της διοίκησης του απερχόμενου δημάρχου και πως μπορεί κάτι τέτοιο να το αποφύγουν στην κατά πολύ πιθανότερη πλέον περίπτωση που η κα Βάσω Μπόγρη αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

Με όλα αυτά καθίσταται πλέον φανερό σε όλους ότι ο απερχόμενος δήμαρχος είναι χαμένος ακόμα και στο ίδιο του το παιχνίδι. Αυτό που απεγνωσμένα προσπάθησε να στήσει για να κερδίσει κάποιες φρούδες ελπίδες και εντυπώσεις. Η αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου έρχεται, είναι γυναικεία υπόθεση και έχει ονοματεπώνυμο: Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

Υ.Γ 1 Ακόμα συνεχίζουν κάποιοι να πετάνε παράνομα drone πάνω από τις συγκεντρώσεις της κας Βάσως Μπόγρη. Τόσο πανικός γιατί άραγε;

error: Content is protected !!