Ευχριστήρια δήλωση του Αλέξανδρου Κριτσίκη Ευχριστήρια δήλωση του Αλέξανδρου Κριτσίκη
Με την ενσωμάτωση σταυρων στο 95,15% του υπουργείο Εσωτερικών φέρεται να λαμβάνω μέχρι τώρα την α’ θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μου. Εξαιρετικά τιμητικό... Ευχριστήρια δήλωση του Αλέξανδρου Κριτσίκη

Με την ενσωμάτωση σταυρων στο 95,15% του υπουργείο Εσωτερικών φέρεται να λαμβάνω μέχρι τώρα την α’ θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μου.

Εξαιρετικά τιμητικό να σε τιμούν οι συμπολίτες της περιφέρειας σου εκ νέου με την ψήφο εμπιστοσύνης τους μιας και το 2014 όταν είχα κατέλθει για πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου στη ίδια αντιπεριφέρεια με τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντας μου μάλιστα την πρωτιά σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με τον οποίο κατηλθα στην περιφέρεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που απλόχερα με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους, ιδίως τους προοδευτικούς και μη συμπολίτες μου που με “αγκάλιασαν” πολιτικά και μου έδωσαν την εντολή να τους εκπροσωπώ πολιτικά με τον σταυρό προτίμησής στο πρόσωπό μου.

Αφού ευχαριστήσω περαιτέρω τους συνεργάτες, στενούς φίλους με τους οποίους καθημερινά είχα επαφή και επικοινωνία, την οικογένειά μου και φυσικά τον αρχηγό και επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιώργοο Ιωακειμίδη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, να δηλώσω πως θα συνεχίζω να παραμένω ενεργός πολίτης συμβάλλοντας στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καλείται μετά το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα να διαδραματίσει ο συνδυασμός με τον οποίο κατήλθα, από το δικό μου μετερίζι μιας και ο ρόλος της αντιπολίτευσης σε μια δημοκρατική πολιτεία ως αντίβαρο στην διοικηση/εξουσία είναι θεσμικός και θεμελιώδης. Θέλω τέλος να δηλώσω πως θα συνεχίζω να υπηρετώ το όραμα του επικεφαλή του συνδυασμού μας για μια ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και αδέσμευτη τοπική αυτοδιοίκηση με γνώμονα να αποκτήσουμε επιτέλους την περιφέρεια που μας αξίζει.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Κριτσίκης

error: Content is protected !!