Δήλωση Δημήτρη Λιντζέρη για το αποτέλεσμα των εκλογών Δήλωση Δημήτρη Λιντζέρη για το αποτέλεσμα των εκλογών
Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες της Νίκαιας και του Ρέντη, που με την ψήφο τους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση... Δήλωση Δημήτρη Λιντζέρη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες της Νίκαιας και του Ρέντη, που με την ψήφο τους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση πολιτών  «Η ΖΩΗ ΜΑΣ». Η εμπιστοσύνη και η αγάπη που μας έδειξαν, αντανακλά την αποδοχή τους και την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και την προσδοκία τους, ο ιστορικός μας Δήμος να βγει απ’ την στασιμότητα και την υστέρηση, τη μικροπολιτική διαχείριση και την ψηφοθηρία.

Η δραματικά μεγάλη αποχή καθόρισε εν πολλοίς το αποτέλεσμα. Ψήφισαν μόλις τρεις στους δέκα συμπολίτες μας, κάτι πρωτοφανές για την πόλη. Με απούσα την κοινωνία, οι δομημένοι μηχανισμοί βρέθηκαν στο προσκήνιο για να εξυπηρετήσουν προσωπικούς και μικροπολιτικούς στόχους.

Παρόλα αυτά η φωνή, ο λόγος και η παρουσία της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών Νίκαιας -Ρέντη «Η ΖΩΗ ΜΑΣ», τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα. Οι θέσεις και οι προτάσεις μας για μια ανθρώπινη και σύγχρονη Νίκαια, για έναν ανθρώπινο και σύγχρονο Ρέντη άφησαν το αποτύπωμά τους. Η πολιτική ελαφρότητα, οι απαίδευτες διαχειριστικές πολιτικές αλλά και η δογματική αγκύλωση και οι ξεπερασμένες αντιλήψεις, δεν αποτελούν κατάλληλες συνταγές για να κερδηθεί το παρόν και το μέλλον.

Η απόφαση των πολιτών που προσήλθαν στην κάλπη είναι βέβαια απόλυτα σεβαστή. Η μάχη για μία καλύτερη Νίκαια και έναν καλύτερο Ρέντη θα είναι συνεχής. Εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες.

error: Content is protected !!