Συγχαρητήρια από το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας Συγχαρητήρια από το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας
ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γεώργιο Παναγόπουλο και τον συνδυασμό του για την επανεκλογή τους.  Καθαρή εντολή από... Συγχαρητήρια από το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γεώργιο Παναγόπουλο και τον συνδυασμό του για την επανεκλογή τους. 

Καθαρή εντολή από τους δημότες της Σαλαμίνας να συνεχίσετε το έργο σας και καθαρή δέσμευση εκ μέρους μας να συνδράμουμε, όπου και όπως μπορούμε, την προσπάθεια σας για την  ανάδειξη της πολιτιστικής αξίας της Σαλαμίνας και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με γνώμονα, πάντα,  να παραδώσουμε μια καλύτερη Σαλαμίνα στα παιδιά μας. 

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας έδωσε δυναμικό παρών με την συμμετοχή και την εκλογή εν ενεργεία αλλά και παλαιότερων μελών του. 

Τα συγχαρητήρια μας  για την εκλογή του στον Γενικό Γραμματέα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σαλαμίνας κ. Σπερνοβασίλη Νικόλαο, ο οποίος, αν και κατήλθε πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, κατάφερε να εκλεγεί με τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Παναγόπουλου. 

Η πολύχρονη συνεργασία μαζί του μας επιτρέπει να εγγυηθούμε το ήθος, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την εργατικότητα του και είμαστε σίγουροι ότι άτομα σαν εκείνον αξίζουν να συμμετάσχουν στον αγώνα για μια καλύτερη Σαλαμίνα που θέλουμε και μπορούμε. 

Νικόλα καλή επιτυχία!!!!

Στον Συνδυασμό του κ. Παναγόπουλου συμμετείχε, επίσης, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σαλαμίνας Κα Παπουτσόγλου Ειρήνη. Αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί έδωσε έναν αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα όπως αρμόζει στον χαρακτήρα της. 

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια της. 

Τα συγχαρητήρια μας θα θέλαμε να εκφράσουμε και σε ένα παλαιότερο μέλος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, τον τέως Πρόεδρο μας και τέως Αντιδήμαρχο κ. Σκιαθίτη Ιωάννη ο οποίος συμμετείχε στον συνδυασμό της Κας Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και εξελέγη σε μια από τις πρώτες θέσεις. 

Ως παλαίμαχος συνδικαλιστής, αλλά και χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος γνωρίζει από εκλογικές αναμετρήσεις με νίκες αλλά και ήττες και είμαστε βέβαιοι ότι και τώρα θα προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους  νεοεκλεγέντες και επανεκλεγέντες. 

Τώρα που “οι προβολείς έσβησαν” στόχος όλων θα πρέπει να είναι η καλύτερη Σαλαμίνα που μπορούμε να πετύχουμε. 

error: Content is protected !!