Δημήτρης Γκανάς: Η δήλωσή του για το αποτέλεσμα στο Δήμο Περάματος Δημήτρης Γκανάς: Η δήλωσή του για το αποτέλεσμα στο Δήμο Περάματος
Αφού ευχαριστήσω όλους εσάς που μαζί μοιραστήκαμε αυτό το μεγάλο όραμα για την πόλη μας , να σας πω λίγα λόγια σχετικά με αυτήν... Δημήτρης Γκανάς: Η δήλωσή του για το αποτέλεσμα στο Δήμο Περάματος

Αφού ευχαριστήσω όλους εσάς που μαζί μοιραστήκαμε αυτό το μεγάλο όραμα για την πόλη μας , να σας πω λίγα λόγια σχετικά με αυτήν μας την προσπάθεια!

Θα ήμουν αχάριστος αν ένιωθα απογοητευμένος με τα αποτελέσματα δεδομένου ότι στη ζωή μου ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ έχω ο, τι χρειάζεται και πολλά παραπάνω για να νιώθει κάποιος δημιουργικός , πλήρης και ευτυχισμένος .

Δεν θα μπορούσα όμως να μην εντυπωσιαστώ αρνητικά με δυο τρία σημεία που αυτός ο αγώνας ανέδειξε :

1. Στην πόλη μας ζουν 50.000 κάτοικοι περίπου και ψηφίζουν μόνο οι μισοί . Από αυτούς τους μισούς που ψηφίζουν μόνο το 1/3 πήγε να ψηφίσει την Κυριακή … δηλαδή ούτε 8.000 ήταν αυτοί που ψήφισαν και αποφάσισαν για τους υπόλοιπους 50.000 συμπολίτες μας. Κρίμα …..

2. ήταν αμέτρητες οι προσωπικές προσβολές που δέχτηκα εγώ και η οικογένεια μου και ήταν παράλογο αυτό που συνέβη, διότι το μόνο που θέλησα ήταν να προσφέρω στον τόπο μου .

3. Η παρέμβαση κομματικών στελεχών ενάντια στον αγώνα του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, είναι η απόδειξη ότι ο κομματισμός ζει και βασιλεύει και μάλιστα έχει ένθερμους υποστηρικτές .

Εγώ θα συνεχίσω να κάνω ο, τι έκανα , να φτιάχνω και να είμαι χρήσιμος και εύχομαι στη νέα δημοτική αρχή να πράττει για το καλό του Περάματος και των δημοτών .

Η βαθιά ρουσφετοεξαρτώμενη σχέση των πολιτών με τους τσοπάνηδες από κάθε κομματικό μαντρί, δυστυχώς δεν επιτρέπει σε αυτήν την πόλη να σηκώσει κεφάλι …

Καμμία αλήθεια δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό γιατί προφανώς δεν είναι η αλήθεια το ζητούμενο αλλά η συναλλαγή .

error: Content is protected !!