Έκθεση Ψηφιακής Ζωγραφικής του Mihai Dionis Barbu στο Δημαρχείο Σαλαμίνας Έκθεση Ψηφιακής Ζωγραφικής του Mihai Dionis Barbu στο Δημαρχείο Σαλαμίνας
 Ξεκινά αύριο 26/10/2023 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας Έκθεση Ψηφιακής Ζωγραφικής, του Ρουμάνου νεαρού ζωγράφου Μιχαή Ντιονίς Μπάρμπου, και οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 29... Έκθεση Ψηφιακής Ζωγραφικής του Mihai Dionis Barbu στο Δημαρχείο Σαλαμίνας

 Ξεκινά αύριο 26/10/2023 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας Έκθεση Ψηφιακής Ζωγραφικής, του Ρουμάνου νεαρού ζωγράφου Μιχαή Ντιονίς Μπάρμπου, και οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου.

         Η Έκθεση οργανώνεται από τον Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό «Το Καφενείο των Ιδεών», στα πλαίσια της 39ης απονομής των Χρυσών Μεταλλίων Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου επιβραβεύεται και ο εικοσάχρονος ζωγράφος.

        Ο ταλαντούχος νεαρός Μπάρμπου, έχει θεωρηθεί «παιδί θαύμα», καθώς από ηλικία έξι ετών ξεκίνησε να ζωγραφίζει και να ποιεί ποίηση, και έχουν εκδοθεί βιβλία του ποίησης και ζωγραφικής, έχει εκθέσει με επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου, ακόμη δε και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

          Η είσοδος για το κοινό, είναι ελεύθερη.

error: Content is protected !!