ΦΟΡΟΥΜ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 Αυτόν τον Οκτώβριο και πάλι, η Σαλαμίνα θα τιμήσει επιφανείς προσωπικότητες από όλον τον κόσμο, αλλά και θα τιμηθεί παράλληλα από την παρουσία τους.... ΦΟΡΟΥΜ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 Αυτόν τον Οκτώβριο και πάλι, η Σαλαμίνα θα τιμήσει επιφανείς προσωπικότητες από όλον τον κόσμο, αλλά και θα τιμηθεί παράλληλα από την παρουσία τους.

         Ο Διεθνής Πολιτιστικός Οργανισμός «Το Καφενείο των Ιδεών» θα τιμήσει για 39η φορά εφέτος επιτυχημένους δηγμιουργούς των Επιστημών, του Πνεύματος, της Τέχνης και της Κοινωνικής προσφοράς.

         Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 7.30΄το απόγευμα στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό.

       Τα Βραβεία θα απονεμηθούν κατά την διάρκεια ενός μουσικού προγράμματος, στο οποίο θα συμμετέχουν παλαιότεροι και νέοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η διεθνώς διακεκριμένη τραγουδίστρια Teuta Pango,  τον Γιώργο Βάσσο με την κιθάρα του,  τον Κώστα Καλύβη, χορωδία  ελληνικού τραγουδιού υπό την Θεώνη Μούλτου, και άλλους, ενώ σε πρώτη δημόσια εμφάνιση θα παρουσιασθεί ο Μιχάλης Θεοδόσης ερνηνεύοντας μοναδικά μουσικά κομμάτια με την κιθάρα του.

            Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν από «Το Θέατρο της Κούλουρης» οι ηθοποιοί Μίτση Χριστοδούλου, Εύη Μοσκοβάκη και Χρήστος Νικητέας, ενώ την εισαγωγή θα κάνει ο Νέστορας Δέδες.

          Παράλληλα δε, με τα Χρυσά Μετάλλια Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα απονεμηθούν και τα ετήσια Βραβεία «Ήθους Ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου», «Μουσικά Βραβεία Μαριάνας Τόλη», και για πρώτη φορά το «Βραβείο Κοινωνικής και Πολιτιστικής Εξωστρέφειας της Σαλαμίνας εις μνήμη Ορσίας Ραμπατζίκου», σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας.

error: Content is protected !!